6 timmar kvar

Hej då Sverige!
Sitter här med Sandra.. Ska snart sätta på en film och äta massa godis.
Ska bli skönt att komma iväg från ALLT. Men tyvärr så är ju allt detsamma när man kommer hem.. Tiden står liksom stilla i Stockholm.
Men vi hörs när jag är hemma i min trygga bostad. Ska i alla fall försöka att ha så kul så möjligt med min underbart sjuka klass.
Ha det najs folks. Puss

 

Your candles burned out long before

Dagen har varit jobbig.
Mötte Matte, Robbie, Johanna och några fler i liljeholmen runt 9 så åkte vi tillsammans till gabbes minnesstund som hölls i östra reals skola. Det var jobbigt.. Det var väldigt många där som visade sin sorg.
Jag satt och höll min bästa väns hand under hela cermonin. Den var väldigt fin. Dom hade satt upp ett bord utanför aulan med en bild av Gabbe, ljus och blommor och det hade dom även uppe på en scen inne i aulan.
Det var väldigt fina tal som hölls av hans lärare.. Dom berättade om minnen som fick en att småle. Det kändes skönt.. Att sitta där med alla sina vänner och få ut sina sorger och ändå le..
Dom hade tydligen haft en "kärleksdag" i skolan nån vecka innan gabbe dog och då hade Olle Waller varit där så hade han fått en fråga lite på skoj av en annan elev: "Vad gör man om man sitter inne på rummet med sin tjej eller kille så kommer mamma in med nybakta bullar och saft?" Då hade gabbe sagt högt och tydligt: "åååh! Nybakta bullar, det som är så himla gott!"

Candle in the wind av Elton John sjöngs och spelades av två killar. Det gjorde dom väldigt bra och tårarna rann.
Jag är glad att jag gick.. Det behövdes.. Vet inte när jag kommer att börja skriva aktivt igen. Just nu har jag ingen som helst ork för det.. Kanske börjar igen efter Bulgarien när jag har fått vara borta ett tag.

Men nu ska jag gå ut och äta med min mamma.. Vi hörs mina vänner. Ni får ha det så bra..


Vi tänker på dig


Sorghelg

Det känns svårt.. och jobbigt. Fan Gabbe! Vi alla saknar dig så himla mycket.
Nånting som jag verkligen ångrar är att när jag såg dig i tisdags i liljeholmen och vi vinkade till varann.. Du gjorde en gest åt mig att jag skulle komma men jag kunde inte eftersom tvärbanan kom precis och jag hade bråttom hem. Jag gav dig en snabb vinkning och sen sprang jag... Det var vårt hej då. Och det känns så jobbigt.. jag önskar att jag bara hade struntat i tvärbanan och gett dig världens kram. Varför gjorde jag inte det? Varför struntade jag inte i tvärbanan. Jag fick i alla fall se dig en sista gång.. Gabbe finns inga ord för hur underbar du var. En otrolig glädjespridare! Om det fanns fler som du så hade världen sett väldigt annorlunda ut, på det bästa sättet.
Du är saknad vännen.. Av oss alla. Vila nu.. Så ses vi snart.

Fredags, hade man inte lusten eller orken att göra nånting.. Men jag beslutade mig för att möta Hannah och prata en stund. Vi möttes i trekanten och satte oss vid vattnet och pratade. Efter ett tag så beslöt vi oss för att gå till gröndals ungdomsgård för där hade dom en liten minnesstund för honom. När vi kom dit så såg vi på långt håll att dom hade tänt två ljus och så hade dom stora vita buketter och ett kort på gabbe på ett litret bord precis utanför dörren. När jag får syn på det så känner jag hur jag får bita mig själv i läppen så tittar jag på Hannah och säger..
- "Det här kommer att bli tufft.." Och Hannah får bara fram ett "mm.."
Jag tar tag i Hannahs han så går vi tillsammans in på gården.. när vi kliver in så möter vi flera stycken som kände Gabriel. Det var jobbigt att se.. När vi går in till själva samlingsrummet så sitter fyra av våra vänner på golvet runt ett likadant bord som fanns där ute med kort, ljus och blommor och alla gråter.. Gabbes tränare var även där. Jag satte mig bredvid Tania och tog hennes hand och vi alla brast ut i gråt och bara satt och kollade på bilden av gabbe. Men efter ett tag så började vi istället att skratta och prata minnen om Gabbe och vilka minnen. Bland annat när jag hade tjejkväll hemma hos mig och gabbe var den ENDA killen där och han dansade som aldrig förr.. Och när du strippade hemma hos Tania.. Första gången som jag verkligen såg dig släppa loss.. Och när han rökte på te och blev jääääättehög och sniffade på chokladsås! Haha, så underbar!
Precis när vi hade slutat gråta och satt tysta så spricker en av ljusstakarna.. Alla blev helt tysta och bara kollade på varann så säger en vän till mig, Amina "Jag lovar att det är Gabbe.." Och då började alla skratta igen.. det var så skönt att bara sitta där och prata, skratta och gråta det behövdes verkligen.. Kände att det inte alls var lika tungt att bära på längre.. Sen gick jag och Hannah och mötte Adam och Chrille vid blommens så satt vi och bara pratade hela kvällen sen kom carline så gick vi hem till Anton som bor nära så fortsatte vi att prata där. Skönt att få tankarna på annat en stund.
Lördags, Orkade jag inte helle göra nåt.. jobbade på dagen sen åkte jag hem till Johanna kollade på film och tog en promenad, med Johanna, Anton och Adam sen åkte jag hem sov, vaknade, jobbade och nu sitter jag här..
Ska inte till skolan på morgonen imorrn.. det är minnesstund för Gabbe i hans skola så ska dit.. får se om jag orkar gå till skolan sen men ska försöka..
Ska se på film nu.. Skriver imorgon, kanske..

image148


 

Miss you boy..


 


R.I.P

Vila i frid Gabriel. För 13 minuter sen lämnade du oss, vi kommer aldrig att glömma dig.

Reast in peace

Klappat och klart

Har bestämt mig! Ska tatuera mig. Tror jag.. haha! Men blir så nervös när jag tänker på det. Sandra ska ju tatuera sig den 26 juni och då kanske jag ska beställa tid till mig också meeeeeeen.. eftersom jag ska skriva en sak i nacken så kommer det antagligen att kosta en del. Och min systers pojkvän har tatuerat sig och hans polare är tydligen skit duktig på att skriva text med skirvstil så kanske kan få det lite billigare. Problemet är att det är att det är borta i eskelstuna (stavas det så eller är det med i..?) Aja, men får iof skjuts dit av syrran som ska vara där som stöd. Men måste fundera på det. Vet i alla fall vad jag ska skriva. Sandra ritade det i nacken på mig men det blev lite snett, haha! Men snyggt.. Ska i alla fall skriva titeln på min favorit låt som heter "Your guardian angel" med skrivstil då. Vad tror ni? snyggt? Låten betyder sjukt mycket för mig och vilka minnen man har till den så jag tror att det kan bli bra.
Räknar dagarna till Bulgarien.. Det närmar sig. Idag är det 8 dagar och imorgon prick en vecka. WOSH!
Sjukt billigt där nere så ska shoppa som en liten gris. Men behöver lite grejer att ha med dit också såå man kanske ska försöka hinna in en vända till stan? Jaja, vi lär se.
När, nu är det sovtajm!

Nighty night

image147


Björn Gustavsson och Tobbe trollkarl

Första dagen på jobbet igår. Eller det var provjobb.
Riktigt kul var det. Min syster jobbar ju där så hon försökte lära mig det mesta och när jag hade varit där i 5 minuter så gissa vem som kliver in?! Jo, självklart! Björn Gustavsson. Jag jobbar på 7-eleven i karlaplan och det ligger precis vid tvhuset så det är väldigt många tvkändisar som kommer in och Björn är en stor favorit. Så jag stöter till min syster lite och viskar lite sådär odiskret i hennes öra.
- Björn! Björn Gustavsson!
Och hon nickar bara och säger mhm..
Är det den enda reaktionen som jag får?! Men sen när han börjar närma sig så förstog hon vem jag menade och då fick jag en liite bättre reaktion.
Sara: Aaaahaaaaaaaa!
Jag: Men tack, nu fattar du!
När det är en liten människa innan Björn som skulle betala så öppnar vår chef en ny kassa så Björn går ju självklart dit! Dam it! Och kvar står jag och syrran med hängande läpp..
Aja, Efter en halvtimme eller nåt så kommer Tobbe trollkarl in och han var så gullig. Han pratade i telefon samtidigt och verkade lite stressad.
Tobbe: Hej! En Stor latte tack! Nej, nej.. Jag menar en cappuccino, tack!
Haha, så söt. Jaja, man får väl hoppas att Björn kommer in igen så man får charma in sig lite! haha!
Nu har det blivit kallare igen.. Usch, det blåser kallt.. fan vill kunna ha alla söta sommaklänningar, cityshorts och linnen utan att behöva vara rädd för att man ska frysa ihjäl. Ååh! Längtar tills lön så man kan shoppa galet!


Bulgarien om 9 dagar.. ouff! Kommer att bli galet!


.

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt.
Jag vet exakt hur du fungerar, och du vet exakt vad jag vill höra och exakt hur du ska uppträda för att jag ska falla tillbaka. Men den här gången föll du med mig. Kommer det sluta som förut? Kommer jag stå ensam kvar utan en vän, utan kärlek. Är du värd den risken..?
Känslorna är som en gungbräda men jag gungar själv. Vissa känslor väger tyngre.
Alltid när jag ser dig så snurrar det till. Ditt leende får mig att le. Och så fort jag känner dina händer mot mig ryser jag till. Det är helt andra känslor än förut. Är det för att vi blivit äldre?
Jag önskar att vi hade stannat när det var som nyast. Men behöver det vara såhär komplicerat? Det kanske är jag som gör det. Är det mitt fel? Ligger allt hos mig.

Det är något som jag måste ta reda på.. Innan jag överlämnar mina känslor till dig.

Störtskön, haha!



Asså, HAHA!
"Vad tror du? jag är sneeeeeeell"
"Jag är en man som älskar mus!"
Helt störtskön. Den här människan är alltid på min dansskola och tro mig han snackar såhär i verkligheten, haha!

Back on track

kjolen!
Nu sitter jag här igen och kollar på sanningens ögonblick. Ganska kul program men det är väl ett fejkprogram som alla andra. Men men.. Min helg har varit mys. I fredags så mådde jag inte så värst bra. Kom hem från dansen och mådde piss och då visade sig att jag hade blivit matförgiftad. Har ingen aning om av vad men jag stannade i alla fall hemma från skolan. Skulle på arbetsintervju på dagen också så jag valde att skippa skolan och gå dit. Ska provjobba imorgon på 7-eleven. Ska bli asnajs! Får hur bra betalt som helst. Kommer jobba på helgerna och då får jag 100% OB vilket innebär att jag kommer tjäna 120 kr i timmen! WOHO! I'm gonna be a rich bitch!
På kvällen så mötte jag Johanna och Tivvan så gick vi hem till Marcus och grillade med massa annat folk. Vi spelade kubb nästan hela kvällen! Haha så sjukt kul! Och helvete vad grym man är! Oj, jäklar blev själv förvånad av mina skills! Haha.. Den första matchen som vi spelade vann vi 3 tjejer då på kanske 5 minuter, den kortaste kubmatchen i världshistorien, men kul var det i alla fall!
Tyvärr så torskade vi en match när vi hade slagit vad om en middag. Killarna skulle laga middag till oss och tvärtom.. tyvärr så var det då vi som torska så vi ska laga middag till dom, men men.. Det kan bli mys.
Lördagen så tog jag en promenad med Johanna. Vi båda var väldigt trötta så vi gick bara runt och myste och satte vi oss på ängen vid vår gamla skola och bara pratade. Sen ringde vi Marcus så mötte vi hela det gänget och så gick vi och kollade på film hemma hos Marcus.  Det var mysigt men eftersom det var David som valde film så var det en besvikelse! Asså, den var sämst! Kommer inte ihåg vad den hette men den var helt sjuk. Vi såg kanske en halvtimme sen bytte vi film. David, du kommer aldrig att få välja film igen!
Idag har det ju varit helt underbart väder så jar har solat nästan hela dagen på min balkong, Lovely!
Men nä, nu ska jag lägga mig i sängen och se klart på programmet.

Schmek!


oh my gosh

Typiskt när man har så mycket att göra så sätter man sig framför bloggen och egentligen inte gör ett shit?
men det är ett Hanna-fenomen.. skjuter alltid upp saker istället och låtsas att det finns viktigare saker än att skriva på sin essä, som till exempel att blogga. Har ju inte gjort det på länge så måste ju verkligen göra det nu. Livsviktigt! Whatever.. Om 2 minuter börjar one tree hill ovh det måste man ju också se så då är det en annan viktig sak som kommer emellan.. Dam it!
gah, nu börjar det! Skriver efter.

Tja

tråk

Namn: Hanna
Kön: Tjej

Ålder: 17, 18 om en månad och 19 dagar

Längd: 1,68
Smeknamn: Hampus, Hanni, Lillefot, Bubba
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: blåa

Har du någonsin
Ätit sushi: 
Middagen ikväll, mumma

Varit ihop med någon som varit otrogen: japp, det har man
Klättrat på berg: Yes
Sett vita huset: icke

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt.
spets eller satin: Spets
Svart eller rött: svart
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: tusensköna
Vår eller höst: höst
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet:  Yes
Vet den om det:  Definitivt
Vad tittar du på hos en man: Personlighet, ögon och utseende, humor 


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: ja.

Bråkat med en kompis: nisch

Gillar du att:
Ge kramar: Gör väl alla?
Ge massage: Ger och tar
Gå promenader i regnet: Hålla någon i handen under ett paraply är najs

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Var i Ayia Napa bland annat med syster
Svär du för mycket: No comments
När duschade du senast: för 45 minuter sen
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta leggings?
Vilken låt lyssnar du på just nu: Jordin Sparks- Freeze
Vad är bredvid dig just nu: Tv:n
Saker på skrivbordet? Gamla prov och läxor, ett gammalt skolfoto, nagellack och smink 

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): eh, va?
Vad var det sista du åt: Chilinötter
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Johanna, inga tvivel
Har du en lavalampa: hade
Hur är vädret just nu: sunshine
Vad gjorde du igår kväll: Var med Marcus
 Vem pratade du sist med på telefon:  Johanna
Vad gör dig glad: Fotboll, musik, dans vänner and lööve
Vart skulle du vilja du åka: Italien
Vill du ha barn? Absolut.


Achmed, the dead terrorist

Jeff Dunham Buktalar

Lång, men såååå värd att titta på!

Det lät ju.. bra.

Fick precis ett samtal från min läkare.
var ju hos doktorn för två veckor sen och gjorde bland annat blodprov. Det visade i alla fall att jag inte var gluten och troligtvis inte heller laktosintolerant så det var ju skönt. Däremot så fick jag höra att om jag inte börjar tänka på mina matvanor så kommer min tjocktarm att svullna upp så mycket att det kan leda till operation (?)
Hmm, det var ju mindre bra.. Jag är väldigt slarvig när det gäller maten. Just för att jag sällan hinner äta. Jag äter aldrig frukost, äter lunch men inte mycket eftersom att det oftast är grose mat i skolan och middag äter jag om jag orkar när jag kommer hem från mina träningar och när jag äter middag så stressäter jag oftast för att jag är så trött och vill bara sova så jag är inte så duktig med maten. Mamma och pappa försöker men det verkar inte gå så bra. Jag har lovat i alla fall att dricka en sån här actimel yoghurt varje morgon för att stimulera lite i magen och det hjälper faktiskt, får inte lika ont i magen.
Men men, vi får se vad doktorn säger nästa gång jag ska på besök.

Hej

Tisdag

Ny vecka nu då.
Sitter i skolan.. Har precis haft ett test och nu ska vi sitta och rätta dom själva :p haha! Oj, jag kommer ha alla rätt!
Har inte bloggat på ett tag.. har inte orkat. Men ska berätta lite om min helg eller snarare vecka.
Torsdag, så kände jag mig så duktig för jag åkte och tränade även fast jag inte var så pigg efter onsdagen. Första träningen på gräs detta året och det var helt underbart! Efter träningen så mötte jag upp Johanna så åkte vi hem till marcus och kollade på film med Leo, Colin, David, Marcus, Jonte, Hobbe och sen kom Colins flickvän Anilla också.
Såg två helt okej filmer.
Fredag, åkte jag in till stan med Fanny och shoppade lite.. Hittade små saker. Två tröjor från gina, halsband, fransk manikyr set, sminkbortagningsmedel och strumpbyxor. HATAR att lägga ner pengar på saker som smink och sminkborttagningsmedel, känns för jävla onödigt men det måste köpas. På kvällen mötte jag Johanna igen, Tivvan och Ellie i gullmars så gick vi till en fest som hölls i "bajenlokalen", grovt vidrig lokal, men ölen var billig och folket helt okej så vi var där ett tag. Marcus, Leo, Jonte, Hobbe och David kom lite senare så då blev det lite roligare. Kom hem till Johanna runt halv fem så vi slocknade på en gång.
Lördag, så vaknade jag upp hos johanna runt halv tolv och då begav jag mig hem till min syster. Hon har nämligen fått två kattungar precis så var ju tvungen att åka hem och mysa lite med dom. Såå små och såå söta! Leyha och Viska ska dom heta. Tror jag har en bild på datan hemma så lägger upp en bild sen. Nör jag hade varit där ett tag så åkte jag hem och sov ett tag till sen började jag göra mig iordning. Eftersom det var fint väder så bestämde vi oss för att grilla hemma hos marcus. Satt ute i hans trädgård väldigt länge. Körde kubb några gånger precis som förra sommaren, lovely! Efter ett tag så bestämde vi oss för att åka till älvsjö hem till en tjejkompis men alla bangade när vi var på väg till bussen så de flesta killarna drog på krogen och tjejerna åkte och fikade så det var bara jag, Johanna och Marcus kvar så vi gick tillbaka till Marcus och kollade på film. Jag låg och halvsov nästan genom hela filmen så bra var den, haha! Men hade sett filmen förut så kände att jag kunde lika gärna sova. Vi såg American Pie The naked mile.
Söndag, Min syster fyllde 20 i söndags! Grattis ännu en gång syster. Vi åkte hem till henne och började fira henne där. Sen när alla gäster var samlade så begav vi oss till en restaurang på söder som hette Annexa. Underbar 3 rättersmiddag och underbart väder. Mysig dag och jag hoppas att hon var nöjd! På kvällen så mötte jag Johanna så tog vi en promenad och satte oss och snackade ett tag. Alltid mysigt att vara med dig min vän.

Får se vad dom händer i helgen. Ska tydligen bli toppenväder på fredag så ska nog vara med det gamla vanliga gänget. Idag ska jag vara barnvakt åt min underbara brorson. Min bror kommer o hämtar mig efter skolan så ska passa han hela dagen. Ska bli mys. Är ensam hemma tills på torsdag så kommer bli lite ensamnt när man kommer hem, men jag har ju min kissemiss :)
Nä, nu ska jag vara duktig och plugga lite.
Tuddliu 

Haha, typiskt mig 2!


1 maj

hade en jättebra valborg!
Johanna kom hem till mig runt sju så började vi att laga mat och dricka lite smått. Vi gjorde en jättegod ceasar sallad och till efterrätt åt vi vindruvor, så jääkla gott!
Sen så satte vi oss på min balkong och myste och drack cider och runt halv tio så drog vi oss in till slussen för att möta upp Ellie och sen vidare hem till en killkompis Moe, som bor vid stadion.
När vi kom dit så var alla redan där och hade börjat festa så vi gjorde detsamma. Hade en sjukt rolig kväll! Kom hem runt halv fem så är rätt seg, men snart ska jag iväg och träna. Haha! Känner mig sååå hurtig. Hoppas att ni alla hade en lika rolig valborg som jag. Men nu ska jag fixa mig inför träningen.


See yah

Dagens låt:
3 doors down- Away from the sun

image144image145image146

Bästa vän

RSS 2.0