Aaaoooch!

tuddelu!
Kom nyss hem från stan med systern.. Shoppade två toppar från Gina som ni får se sen och så köpte vi en present till vår brorson som fyller 3 på söndag :)
Sen gjorde jag en impulsgrej. Tog hål i örat. Har bara haft ett hål i varje öra så nu har jag sammanlagt tre.
Syrran skulle köpa hårinpackning i en butik som också heter Top shop i soak gallerian så vi stog där så ser jag att det står ett hål 99 :- och jag har velat göra jätte länge.. har gjort själv en gång men det gick inge bra så jag frågade ifall jag fick göra så gjorde jag det. Haha! Det gjorde verkligen inte ont men nu dunkar det som fan ;p Smart när man ska färga håret o allt, men men snyggt blev det i alla fall (:
 ikväll ska jag hem till Malin i mitt fotbollslag som ska ha fest. Kul o få festa med laget.. har inte gjort det på länge. Det har varit bestämt väldigt länge nu. Vi ska ha askul brudar!
Men nu ska jag duscha och greja ni får se kläderna sen :) kram

image136

Man ser inte så bra men lite i alla fall :)

Bonjour

Hejhejhej
Hade sjukt kul igår måste bara säga det. Tack flickor så mysigt att vara med er!
Haha, hände en sån pinsam grej. Vi åkte till Spånga för att vi skulle på fest där och vi hade fått höra att vi skulle bli hämtade med bil så kommer det en snubbe med bil och vinkar till oss så vi trodde det var dom så vi gick fram och bah: Tja!
Han: "Öh, jaha ni vill åka med mig eller?"
Jag: "Ja?"
Amanda: "Det är inte dom!"
Hannah: "Vi skulle bli upphämtade av några killar i bil så vi trodde det var ni"
Han: "Okej, a men det är i alla fall inte jag! Haha!"
HAHA, det lät ju bra! Tummen upp för den förklaringen Hannah!
Både jag och en annan tjej, Clarie var sååååå nära på att öppna bilen till baksätet och hoppa in. Shit vilken tur att vi inte gjorde det, det hade varit ännu mer pinsamt.
Aja , idag ska jag i alla fall först in till stan med Amanda. Ska köpa hårfärg det börjar bli dags igen nu, sen tänkte jag kolla på en vårjacka så vi får se vad det blir. Vi skulle mötas ett från början men båda två var helt slitna när vi vaknade så det fick bli lite senare så jag sitter o fördriver tiden tills hon ringer. Ikväll är det dans som gäller, kulkulkul! Och så till det viktigaste! Min morfar fyller 90 år idag! GRATTIS MORFAR, du är bäst! Helt sjukt 90 bast! Och idag är det prick 3 månader kvar tills man själv fyller år! Inte 90 dåra med 18! Jisses, vad man längtar!
Juste nu har jag tagit bilder på mina glasögon så nu får ni faktiskt säga vad ni tycker. Själv tycker jag att jag ser ut som en noerd men men, ni får kommentera nu så får jag höra vad ni tycker :)

image134image135
Dom ser nästan likadana ut men dom första är från Tommy Hillfinger och det är dom jag tycker bäst om, de andra är från Fendi (: vad tycks?

MAGALUF 08!

YESYESYES!
Nu är vår resa bokad! Vi sticker den 19:onde juli och är där en vecka. TJOHO!
När jag och Johanna kommer dit så är våra 17 killkompisar redan där och väntar på oss! Vi ska ha så jäävla kul!
Säger bara let's get ready to PARTEY!

image133

Ah, tja

Gooooooooooood morning folks!
Vaknade för ca två timmars sen av mobilen. Fick sms av Sooophie, som väckte mig! Grr! Fast det var lika bra annars hade jag antagligen sovit bort hela dagen.
Tänkte gå och sola snart medans jag fördriver tiden. Väntar på att Johanna ska komma hit så ÄNTLIGEN ska vi boka vår resa. Har sagt det typ 20 gånger att vi ska göra det men nu är det dags. Kommer blir så naijs!
Ska träna ikväll också, för första gången på lovet.. hö hö! Har verkligen inte pallat, är faktiskt sjuk och grejer.
Men det här lovet har man svullat nåt så fruktansvärt så det är dags att komma igång med fotbollen igen och så är det dans imorgon. Kollade på "So you think you can dance scandinavia" igår och shit vad man känner igen många. Satt vid tv och skrek: "Men gud där är ju han! Shit, där är ju hon! WOW! Han är danslärare på marikas! Öh, hon är med i min dansgrupp!" Haha, dansvärlden är rätt liten.. Men Marikas det är där det händer ;D haha!
Äh, nu ska jag hitta på nåt.. vad ska man göra?

Adios amigos

Four familys <3

Ojojoj!
Hemma från fjällen.. Kom hem igår eftermiddags och jag vill bara tillbaaaka.
Vi hade så sjukt sjukt kul!
Orkar inte berätta i detalj vad vi gjorde men vi åkte såklart skidor, umgicks, dansade, spelade biljard, festade, badade både bastu och pool, och så red vi en dag. Eller jag min syster och Elisabeth gjorde det.
Vi har en tendens att vi alltid hittar nåt ställe med islandshästar på vart vi än åker. Så vi tog en turridning ut. Det var väldigt mysigt förutom att min syster ramlade av och gjorde illa axeln. Men det var inget allvarligt.
Fredrik har en film på mig och Daniel när vi ramlar i liften eller okej daniel ramlar inte utan det är bara jag men det var hans fel! Daniel åker snowboard så han stog så himla nära mig i liften så skulle han ta ankarliften så släppte den jäveln för tidigt så jag åkte in rakt i en snödriva och gör världens jävla vurpa! Tack daniel, tack! Jag låg bara och asgarvade så skrek han: "Hanna du måste flytta på dig!" (på småländska) och jag bara fortsatte att skratta.
Folk fick liksom akta sig för mig eftersom att jag låg mitt i banan.
Och Alla bara stog och garvade och Fredrik står och skriker "jag fick det på film! Fan vad gött!"
Fredrik: "Hanna säg nånting till kameran!"
Jag: "Jag hatar Daniel Johnsson mest!"
Daniel: "Haha, det var ju inte mitt fel! Kom jag hjälper dig upp!"
Så försökte han hjälpa mig men det gick verkligen inte för jag kunde inte sluta skratta.
D: "Men du är ju helt retard! Kom nu!"
Så fick han upp mig efter typ en kvart! Haha, har aldrig skrattat så mycket.
Så filmade Fredrik mig i backen så vi beslöt oss för att göra en asbra musikvideo med mig då som stjärnan när jag sjunger "Fångad av en stomrvind" medans jag åker nerför backen! Jävlar vad bra den blev!
Haha! Som sagt så hade vi helt underbart kul och det ser ut som om att det blir samma sak nästa år! Hoppas hoppas! Ikväll får vi se vad som händer har inget direkt planerat. Har sagt upp mig idag från jobbet. Känns så sjukt bra! Pallade inte vara där mer, usch usch usch! Aldrig mer telemarketing.
Men nu kommer lite bilder från fjällen.

Ciao..

image121image122image123
image124image125image126
image127image129image130

Bild 1. Alla vid middagen första kvällen. Bild 2. Freddan langar dissen! Bild 3. Jag i bilen på väg till backen.
Bild 4. Två av familjen Johnsson. Bild 5. Jag och syrran.. Höm.. aa.. Bild 6. Vi på altanen.
7. Jag som njuter av cidern på altanen. 8. Syrran och Jessica. Har ni nånsin tagit en bild medans ni ruskar på huvudet allt ni kan? Det har vi! Haha! 8. Daniel med gitarren, sjunger Apoligize med one republic. Asgrym!


6 och en halv timma kvar tills jag ska upp

Yes, ska upp halv sju imorgon bitti. Då bär det av till fjällen med Daniel, Fredrik, Jessica, Syrran och Elisbeth.
Har längtat nåt fruktansvärt!
Ska bli så sjukt kul. Bilder kommer självklart upp när jag kommit hem.
Fick mina glasögon idag också. Ska ta bilder så får ni se vad ni tycker :) ris eller ros?
Men nu ska jag sova.. är helt slut och sjuk.. Hoppas må bättre imorgon.
Hörs när jag kommer hem. Är borta tills på måndag så ni får stå ut tills dess kära läsare.
P U S S

image117
Dagens låt: Lene Marlin- Unforgivable Sinner

Bruksvallarna imorgon!

Wiho!
Ska bli så jäv la naijs och åka bort ett tag och bara festa , åka skidor och umgås med vännerna :)
Åker imorgon klockan sju på morgonen. Då lämnar vi Gröndal, Och SJÄLVKLART har jag blivit sjuk.
Hade feber igår kväll så vaknade jag upp med vääärldens huvudvärk och halsont. Mina ögon är helt uppsvullna.. helt död. Men var tvungen att gå till skolan idag för jag har samhällsprov och en uppsats skrivning i svenska i tre timmar :/ Ska skriva om ungdomsvåldet, eftersom att det är ett sjukt stort problem som vi har i vårat samhälle idag.

Min helg var helt sjukt kul! Speciellt i lördags.
I fredags var jag med Sandra och hennes två kompisar Anne och Martina. Så åkte vi till Västertorp till Sandras killkompis Jonte och drack och umgicks. Väldigt mys :)
Sen i lördags så började kvällen väldigt lugnt Var hemma och åt med mina föräldrar och sen så ringde jag Colin som var hemma hos Alex. Alex hade fyllt 19 i veckan så jag skulle hem till honom och fira han lite. Så åkte jag dit och när jag väl kommer in så är det 12 grabbar och jag. Haha! Visserligen å känner jag all jättebra föruotm två av dom så det var väldigt kul! Inte skrattat så mycket på länge. Vi satt och körde ölspelet såklart och killarna var självklart emot mig så fick alla "ge-bort-kort" så det var bara att klunka tills jag var lagom berusad :p haha.
Jag, Marcus och Alex satt ute på balkongen och rökte vattenpipa så gav marcus mig en öl så säger jag som jag alltid säger:
Jag: - "Wow!"
Alex: -"Wow, det är tack baklänges"
Marcus: - "Nej? Det är det inte. Wow är wow baklänges och tack är kcat?"
J: - "Men Marcus! haha! Vi vet."
M: - "Men varför sa han det då?"
A: - "Du är ju fan dum i huvudet!" HAHA!
Ni är så underbara pojkar.
Nu är det dags att skriva samhällsprov. Skriver sen. Har lite krångel med mitt internet hemma men ska försöka :) Puss och kram

Ni två!

Låt mig va!
Jag är trött på er två. Du har ett liv, lev det för i helvete! Och du, du verkar inte ha nåt liv men försök inte att leva på mitt. Släpp! Låt mig va så jag kan försöööka att gå vidare och vara mig själv. För ni två gör det jävligt svårt för mig. Ni gör mig väldigt förvirrad och det orkar jag inte med.
Så vore tacksam ifall ni gjorde som jag sa. Jag tror att ni vet vilka ni är!

"Kom in!"

Jag har en tendens att prata i sömnen min syster sov hos mig för ett par veckor sen och såhär gick det till då.
Jag har en sms-signal som låter som en dörrklocka.

Mobilen: Ding-dong!
Jag: "KOM IN!"  Satte mig rakt upp i sängen.
Sara: Va?
Jag: Det är nån som plingar på dörren!
S: Va? Nej, jag tror du fick sms.
J: Nej! Det är någon som plingar på dörren! Vi Springer! Vi Springer och kollar vem det är! Kom, kom!
S: Hanna, lägg dig ner och sov igen du fick sms.
J: Aha, aa jag kollar det imorgon... (snaaaaaark)
HAHA! Ibland är jag för jävla rolig :D

Inget

Har egentligen ingenting och skriva.
Men nu sitter man här igen.. I väntan på att ens sista lektion ska börja. Spanska.
Kul, roligt, mysigt! Äh, fyfan!
Ska redovisa mitt arebte om Valencia idag. Fick panik igår när jag kom hem från dansen. RÅkade spara mitt arbete i en mapp som jag inte hade någon aning om vad den låg. Brukar alltid spara den i mappen "Skolarbete" men råkade göra fel eftersom att jag var så sjuuuuukt stressad. Dansen drog över på tiden och tunnelbanorna gick helt skevt för att dom inte stannade i zinkensdamm på grund av beslut av polisen? nån som vet vad som hade hänt?
Aja, arbetet försvann i alla fall, puts väck! Fick panik och var två sekunder ifrån att börja gråta så jag gick in och duschade medans min underbara mamma försökte leta upp det. Vilken hon gjorde! Hon hittade det. Mamma my hero! Så gick hon ut till köket och kom tillbaka med två mackor och en kopp varm choklad.
Mamma: Jag blir så orolig när du inte äter, och speciellt efter att du har tränat eller dansat så ät dom här mackorna nu så blir jag glad..
Finns det någon som är underbarare? Knappast!
Men gosh, nu börjar lektionen om fem minuter, Wish me good luck på min redovisning! Peace!

Torsdag

Jahapps, då var det klart då!
Glasögonen ska hämtas om 10 dagar. Var där idag och dom pillade och undersökte mig i en miljaaard år, så visdae det sig att jag har ett brytningsfel på båda ögonen. Vet inte riktigt vad det innebär men jag ser suddigt på långt håll och det är ärftligt och det har jag fått av min kära mor. Känns som om att jag bara ärft dåliga saker av mor min, eller inte bara men.. aja. I alla fall. jag köpte ett par Tommy hillfinger glasögon med svarta och vita bågar och sen fick jag ett par gratis (ta två betala för en) som också var svarta och vita fast annorlunda modell och det var typ nåt annat märke kommer inte riktigt ihåg men det blir säkert bra. Ni får se när jag får dom och så får ni avgöra om jag passar eller ej ;) Jag passade i glajjer när jag gick i typ tvåan men man har ju ändrats lite sen dess :p Shoppade lite innan jag mötte mamma hos optikern. Köpte ett jätte fint linne eller snarare klänning och en vit mössa, lägger upp bilder :)

Den här veckan har jag skrattat så himla mycket i skolan. Vi har ett "fia med knuff" spel i vår skola som vi alltid sitter och spelar innan svenskan börjar och herregud vilka dåliga förlorare vi är. Speciellt Jag, Sandra och Carro vi kan börja tjaffsa på riktigt, haha helt sjukt! Och Sandra har sagt så roliga grejer så jag bara skrattar när jag tänker på dom. Våran samhällslärare har en tendens att bara häva ut sig frågor så på lektionen i måndags så sa han:

Läraren Johan: -
Vad heter FN:s generalsekreterare?
Sandra: Offi kannan! Nej, nu sa jag fel!
HAHAHAHA! För det första heter han Koffi Annan och för det andra så är han inte FN:s generalsekretarare längre och hon var så säker på sin sak och jag skrattade så jag grät.

Jag, Sandra och Matilda är på väg till Engelska lektionen och sandra halkar på sina klackar i korridoren.
Matilda: Haha! Chilla med det där, bena och armarna flänger åt alla håll ju!
Sandra: Haha, ja som Pingu på hal is!
Jag: Va? Du menar Bambi på hal is? Hahaha!
Du är för skön min vän!

Men nu ska jag iväg och dansa. PUSS hoes and broes

image114image115image116

Linnet och den nya mössan :) Jisses! Börjar bli brunhårig, kanske dags att färga håret?


Internationella kvinnodagen

Det var ju ett tag sen, och var det nån som märkte någon skillnad? Nu riktar jag mig då främst till alla kvinnor.
Inte? Nää, det gjorde inte jag heller. Varför är det så då?
Varför har vi internationella kvinnodagen? jag har inte riktigt någon koll på det där så jag ska inte uttala mig för mycket, men känns den inte rätt värdelös? Det är inte direkt som om att jag känner mig tryggare när jag går ut på internationella kvinnodagen än när jag går ut på någon annan kväll? Blir kvinnor mindre misshandlade bara för att vi har den här dagen en gång om året? Jag säger inte att vi ska ta bort den internationella kvinnodagen men jag tycker att vi ska göra den till något som får betydelse, så att man märker skillnad, och killar jag tror faktiskt att det bara är ni som kan göra något åt den saken. Vi snackade inte ens om det i skolan. Varför inte? Det är ju en viktig dag! Jag tror att vi kanske "firade" den någon gång i högstadiet men sen dess aldrig hänt. Man borde göra nåtog speciellt när det är den här dagen. Det är en viktig dag, en speciell dag! Och om vi inte ser till att det blir en viktig dag, så varför ha den? Vi har kommit så långt i vårt samhälle att det är dags för oss kvinnor att börja se en förändring, eller hur?
Jag är trött på att vara rädd och om en dag om året kan göra skillnad, så visa det då?

Dagens låt: Ken Ring- Änglar
Den här låten fick mig att må illa, den är så sann och så bra. Tårarna rinner när man lyssnar på den. Alla tjejer lyssna på den, alla killar ta till er den!


Förlåt

Du verkar inte förstå..
Jag kan inte göra något. Jag är helt maktlös. Det enda jag vill är att du ska må bra.
Du verkar tro att jag ljuger för dig och det sårar mig. Jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli bra.
Jag kan inte tvinga mig själv att känna saker och jag kan inte göra saker ogjort, även om jag skulle vilja..
Du betyder för mycket för mig för att jag bara ska vända på klacken och gå. Men jag kan inte ställa upp på de kraven som du vill.. eftersom jag inte kan styra det jag känner. Jag gör det för din skull.. Allt det jag säger allt det jag gör, gör jag för din skull.. för att du ska förstå, det kommer inte bli som förut, och om du inte kan acceptera det så förstår jag det. Jag kan inte låtsas.. Jag är väldigt dålig på att dölja mina känslor. Det vet du.
Det känns som om att du har mig lindad runt ditt lillfinger. Varför? För att jag bryr mig. Jag bryr mig om vad du säger och jag tar till mig det.. Du väljer. Jag kommer i alla fall att sakna dig.


Snuff

Soffepoffe!
sitter bredvid mig.. och vi kom just fram till att hon ALDRIG har läst min blogg! KATTA-strof!?
Så nu ska jag lägga in ett gb så att hon blir lite intressrad. Så det ska handla om henne.
Sophie min vän. Gullefjun!
En strålande solstråle som man ser varje dag i skolan. Alltid i tid och alltid på glatt humör (nästan) tihi.
Säger alltid roliga grejer som man kan skratta åt och vi har samma humor. Haha! Underbara tjej!
Sophie tar alltid hand om mig. Påminner mig om saker och erbjuder alltid sin hjälp. Hon sträcker ut sin hjälpande hand när det är som mörkast.. I skolan dåra. När det är som mest så är hon alltid där med sin penna och sin lilla mapp. Hennes underbara kommentar när jag berättade om att jag skulle få glasögon, igen.. hade det när jag var liten och nu är det dags igen ska till optikern imorrn. Wiho!
Amen i alla fall.. Sophies kommentar, "Men det är lugnt Hanna! Vi kan ha dom tillsammans! Så du inte är ensam!" Hon har också nämligen läsglasögon. HAHA så jävla söt! Snuffepuffe, mitt lilla mandelpop-corn! Sophie du är så fin, puss på nosen

image109

7/3-08 13.12

Sitter på min spanska lektion och ska skriva ett arbete om Valencia. Åh, fifan vad kul!
Vill bara heeem och få heeelg.. Slutar om exakt 27 minuter då ska jag hem och... och.. Inte gör nånting! Fan det känns bra. Ska jobba imorgon. Ska servera på en 40-års fest. Ska bli riktigt naijs. Tar alla möjligheter som finns att håva in lite cash! Men nu ska jag skriva ut mitt arbete och visa min spanskalärare att jag har varit duktig hela lektionen och skrivit mitt arbete. Eller i alla fall att jag har kopireat och klistrat in från Wikepedia :) Ojoj! Busigt!
Skriver nog sen.

Hade bra töser och pågar!

Ingen modeblogg

Hej vänner!
Jag ser att jag har mellan 40-50 läsare per dag, men inga kommentarer? Come on bitches, kommentera det är alltid kul att läsa vad ni tycker och tänker :)
Det här är som ni kanske märkt ingen modeblogg. Älskar mode och allt sånt men jag är nog inte så trendig av mig, har det som jag själv tycker är snyggt och skönt, spelar ingen roll om det är inne eller ute och följer inget ideal. Självklart så tipsar jag om såna saker som jag tycker är värda att tipsa om när det gäller mode och sånt, men som sagt så är inte denna någon modeblogg så om det är det ni är ute efter så får ni leta efter en annan blogg. Men hoppas att ni stannar kvar! Säg till om ni har någon bra ide som man kan blogga om och som ni tycker skulle vara intressant att läsa om, så ska jag ta till mig det.
Har engelska prov imorgon, fyfan.. Har på alla stater, det amerikanska valet, vietnam kriget och en massa annat. Asså, det är inte normalt... Orkar inte. Vill inte gå i skolan mer. fuck off and die!
PUSS

image107


hejsanhoppsan!

är för jävla trött idag.. det har varit en låång dag och den är inte slut än.
Hade skol-dm idag i fotboll. Det gick väldigt bra alla var jätteduktiga, men tyvärr så kom vi inte vidare. Vi ledde vår grupp men sista matchen var avgörande och vi förlorade sista mot jensen norra med 2-1 sen vann vi mot östra real och spelade lika mot värmdö. Är väldigt stolt över er brudar, en tydlig förbättring sen förra året :)
Den här veckan är helt sjuk jobbig i skolan. Har tre stycken stora inlämningar plus ett prov i engelska. Usch, vill bara att veckan ska vara öööver. Och så ska man jobba idag också, till råga på allt. Isch! Men man behöver ju pengarna. Vi ska boka vår resa till magaluf på fredag! Wiho! Så najs ska det bli. Så stciker snart klassen till Bulgarien också. Mycket o se fram emot! Men nä, nu ska jag bege mig to the work.. Höm. Hade! Pusski 

Kommer alltid finnas för dig



Jag sätter mig på bussen ensam längst bak
Har vandrat efter dina fotspår hela dan
Ingenting är likadant sen dagen du gick och alla minnen dyker upp när jag möter din blick
Regnet öser ner tankar jagar mina dagar så hur ska jag klara mig i denna saga?
går inte glömma, fyfan vad det är svårt jag bränner upp minnen av dig emellanåt
och jag säger förlåt för jag vill inte va din vän, känner mera så efter allt som har hänt
och jag har bränt mina chanser hos dig, jag drömde om att ta mitt liv tro det eller ej
Men ingen ser mig fastän livet står i lågor, frågor utan svar har satt mig i plågor
Du var den enda men stunden är förbi försöker inte tänka men det är svårt att låta bli
När vi inte längre är två i denna värld sen vi blev ingenting och bara sakta gled isär
Så vart du än är och vart du än går, lyssna för mina känslor består för dig
Vad du än nu gör och vart du än går, jag kommer alltid finnas för dig
Hoppas att du hör och att du förstår
jag kommer alltid att finnas för dig

image106
 
 Sorger tränger på, du är den enda jag har
För dig är allting över.. men för mig finns du kvar.

Vilse i vardagsrummet?

Asså, det är bara en sån grej som jag kan göra! Haha!
Jag var på fest igår i Gustavsberg med Sandra och Mandus i min klass, och så var det en massa annat folk från vår skola. Sjukt kul var det, men jisses vad full jag blev. Det var inte riktigt meningen.. Men i alla fall.
Så blev det en massa drickande och mest Vodka blandat med juice och vi körde ölspelet det första vi gjorde när vi kom och det verkade som om alla hade nåt emot mig för varje kort som man fick ge bort gav alla till mig. Thank you guys! Aja, så var vi där ett bra tag och åkte hem runt två med nästan alla som var där. Kom hem runt halv fyra och var fortfarande jättefull och hungrig så jag gjorde mackor med ost och cola och en massa chips sen direkt efter att jag hade ätit upp min måltid så somnade jag, och alla vet det här och det är ju att man är så sjukt törstig när man har druckit så man dricker ju typ en miljard vatten så jag skulle gå upp för att ta ett stort glas vatten och så när jag skulle gå tillbaka till mitt rum så råkade jag gå förbi det och hamnade i vardagsrummet så jag började leta efter min säng i vardagsrummet och sen började jag inse att det var fel rum jag hade hamnat i så jag började fundera: "Hmm, hur ska jag komma tillbaka till sängen härifrån?" så jag tog en riktigt funderare och så kom jag på efter ett tag hur jag skulle gå tillbaka för att hitta mitt rum vilket bara är rakt fram och till höger! Haha! Herregud, nyvaken och fortfarande lullig är ingen bra kombination!
Kvällen började i alla fall med att jag var i jakobsberg hos min faster och farbror på middag. Min faster har nämligen fyllt 60, och det kan man verkligen inte tro. Så vi var där med en massa annat folk och åt en massa gott och så firade vi min faster och även min kusin och hans flickvän som nyss (fick vi veta igår då) har förlovat sig. Grattis Freddan, så himla kul! Sne mötte jag Sandra vid Jakans station som hade varit hos sin pojkvän och så åkte vi till henne för att hämta drickan och sen till värmdö, så började partajet! tack, hade sjukt kul!

När jag kom hem i fredags så åkte jag hem till min syster med sushi. Det var bara vi två så vi drack en lite vin åt sushi, och glass och kollade på Juno och torkel i knipa! Juno, skitbra! Torkel i knipa har jag sett förut. heeelt sjuk och heeelt bra! Värda och se båda två :p Sov över hos henne så vaknade vi runt tolv och åkte hem till våra föräldrar och fikade och sen begav vi oss av till jakobsberg! Min helg var greajt! Hoppas ni hade det också :) Men nu ska jag umgås lite med min kissemiss! Hörs, pyss!
  

RSS 2.0