maha, Engelsmän överallt!

Igår var det fredag och det blev utgång för mig och mina fyra vänner :)
Det började rätt segt. Vi åkte hem till en killkompis som heter Kevin och satt hemma hos honom. Mina vänninor drack lite vin (eller lite och lite..) haha :p Jag drack tyvärr inget eftersom att jag ska jobba idag. Ansvarsfull? Jag vet.. :) Sen så kom Kevins jobbarkompisar med en tjejkompis till dom och då livade vi till det lite.
Det började med att "Sången om fågeln Roger" kom på Kevins data och Kevins vän Fredrik och hans kompisar var helt övertygade om att sången gick: "det var en gång en liten fågel, ja en fågel han bodde på STRANDEN" men jag och mina vänner visste att det inte var stranden utan LANDET och varje gång det stycket kom "han bodde på landet" så skrek dom ut: "HAN BODDE PÅ STRANDEN!!!" så dom tyckte att dom hade rätt! Nog om det.
Jag lovade Hannah att jag skulle nämna i min blogg att hon satt gränsle över mig i Kevins datastol och pratade vårat så kallat "Dan Bäckman språk" så nu har jag nämt det gullefjun! (:
Under kvällen kom vi också fram till att Cornelia härmed ska bli kallad för Piggy! Haha, fråga mig inte varför. Jag förstog knappt deras luddiga historia själv som dom berättade för mig igår.
Efter en stund så förvsann Lotta och Malin för ett ögonblick och Hannah satt fortfarande i mitt knä lite sådär lagom berusad och pratade fortfarande på "bäckmaniska" sen så kommer Malin och Lotta inspringandes och Lotta tar tag i mig och säger: "Ta era grejer vi ska in till grannarna! Det är asheta engelsmän dörren bredvid! Tacka mig, det var jag som hittade dom ute i korridoren!" Så Hannah klev av mig, så tog vi våra grejer och gick in till engelsmännen! Haha, och dom verkade ganska glada att vi kom in till deras fest.
Sen så kom lite folk från kevins lägenhet in till oss och engelsmännen så var vi där ett tag.
Efter en stund så var jag tvungen att åka hem eftersom jag ska som sagt jobba idag och måste vara pigg så jag började röra mig hemåt men fick sällskap av alla mina flickor och även Kalle och Simon och deras vän Jocke som kom när "festen" var slut. :p Sen skildes vi åt i slussen och så åkte jag hem till trygga gröndal och somnade nästan på direkten och nu sitter jag här och ska faktiskt hopp in i duschen! Önska mig lycka till på min arbetsadag :) Puss och kram

Frukost!

Vaknade för 1 timma och 8 minuter sedan och nu har jag gjort frukost!
Två mackor med ost och paprika och en hallonsmoothie! Mumma! Man får unna sig och ta tid att göra sin frukost när man är ledig. När jag går i skolan brukar jag inte äta frukost alls. Det kan bli en macka och en pucko från skolans cafetria ibland.
Jag kan inte minnas senast som jag och min familj åt frukost alla tillsammans... Jag undrar om det någonsin har hänt. Jo, på min syster student innan hon skulle iväg på sin champagne frukost då gjorde vi det!
Det var väldigt mysigt :) Något som vi verkligen försöker göra är att i alla fall äta middag tillsammans, men det lyckas vi inte heller alltid med på grund av att båda mina föräldrar reser väldigt mycket i sina jobb och det är inte alltid om vi säger så att vi alla fyra är hemma. (vi är ju fem i min familj men bror bor med sin familj i södertälje)
Min syster jobbar också och jag tränar för det mesta så det blir oftast helgerna som vi får umgås.
Kommer speciellt ihåg ett "middagsminne" som vi hade för bara ett litet tag sen.
Min syster hade bjudit hem sin kille för första gången eller han hade varit hemma hos oss innan och jag hade träffat honom men inte mina föräldrar men i alla fall så sätter vi oss alla ner förutom mamma som håller på och plockar lite så tänkte jag driva lite med honom för att se hur han reagerade så jag sa till min pappa: "Ska vi inte be bordsbön?" och min pappa förstog direkt vad jag ville göra så han sa: "Klart vi ska be bordsbön!" Så knäppte han sina händer och slöt ögonen. Min syster kollade surt på mig och pappa men hon sa inget.
Simon som hennes kille heter började kolla lite nervöst på mig och min syster och på min pappa som fortfarande satt med slutna ögon och knäppta händer. Jag: "Simon, vill du börja?"
Simon: "Va? jag? men jag vet inte vad jag ska säga! Jag: "Äh, men säg bara typ "käre gode gud.." och sen tackar du för det som du vill tacka för!" Sen kommer min mamma fram till bordet och hon tittar konstigt på pappa som FORTFARANDE sitter med slutna ögon och knäppta händer och frågar: "Vadå? vad är det vi ska göra? Varför sitter Mats sådär?" Jag försökte ge mamma en liten hint om att vi drev så jag kollade på henne och sa: "Men det som vi brukar göra, vi ska be bordsbön!" Så blinkade jag lite svagt mot min mamma. Men mamma som som vanligt inte förstår skämt sa: "Vadå bordsbön? Det brukar vi ju aldrig göra?"
Och där var skämtet förstört och alla brast ut i skratt och man såg hur Simon pustade ut och så sa han: "Shit, asså.. jag blev lite nervös där. Trodde att ni menade allvar!"
Haha, jaaa stackars Simon men han har vågat sig hit igen efter det, faktum är att han är här nu.
Men nu ska jag duscha ska in till stan snart och möta Fanny!
Hasta la vista baby!


...

Glöm dina problem du har idag
Det kommer nya imorgon.../ Hanna

My day off!

Idag torsdag är man ledig all day long! (Är det imorgon också)
Men ändå så känner jag mig stressad på nåt sätt, på grund av att jag har så mycket planerat.
Egentligen har jag inte det men det känns som att jag har det :p
Idag har jag sovit, ätit sen har jag ringt och beställt en make-up lektion på make up store som jag fick i present av min kära syster. Den 16 oktober klockan 17.00 ska jag bli sminkad och få tips och råd och sen till det bästa så ska jag få köpa smink för 500 spänn! Najs! Tack syster :)
Senare idag ska jag försöka att plugga lite men vi får se hur det blir med det har nämligen en tendens att ALLTID skjuta upp saker och ting, speciellt när det gäller skolan. Men ska bli bättre på det! or not..
Men i alla fall! Så ska jag försöka hinna med att träffa mitt hjärta Johanna idag som jag inte har träffat på år och dar nu. Saknar henne så himla mycket.. Och det skrämmer mig för jag brukar inte sakna henne eftersom att vi ses väldigt mycket men nu på senaste tiden har vi inte gjort det. Så hoppas på att det blir idag som vi får njuta av varandras sällskap. Sen ska jag som vanligt åka och träna sen så är den här torsdagen slut och så är det fredag imorgon och då ska jag träffa min fanny som också är ledig på dagen och på kvällen ska jag träffa min Hannah och min Malin, så det blir mys.
Men nu ska jag faktsikt fortsätta med att njuta av min dag genom att inte göra nånting! Maha!
schmek/ Hanna

Onsdag.

Sitter här och väntar på att heroes ska börja igen. Det är nämligen reklam. Hatar reklam.. Det är alltid så himla mycket på en gång och varje inslag är jätte långt.
Igår när jag var på väg hem från skolan så började jag tänka på hur mycket tid man slösar på att stå i kö.
Helt sjukt mycket. Jag menar varje gång man ska betala för något på hm, stå i matkön i skolan, stå i kö utanför stadion eller råsunda när det är match, stå i kö till att man ska få ta ut pengar ur bankomaten och så vidare, och så vidare... Helt seriöst. Fatta vad mycket andra grejer man skulle hinna göra ifall man slapp köa till var och varannan sak man gör om dagarna.

Och så till min dag. Gick då som vanligt i skolan och jag måste bara berätta att igår så gjorde jag, Sophie och Jouy nåt busigt. Vi gick och köpte en stor jävla bakelse och satte oss bakom skolan och gluffsade i oss! heelt underbart var det och jäflar vad god den va! :D Men idag, så gick jag i skolan från klockan 08.00-15:20 men jag gick tidigare så att jag skulle hinna till dansen. Sen så mötte jag upp Marie och Lovisa i odenplan så gick vi till Marika's och shakade loss! Älskar och dansa! Nästan lika mycket som fotboll.
Men nu ska jag se klart på Heroes sen fråga olle och sist men inte minst MYGGAN! :D maha, puss och kram!

Skolan bre!

Sitter här nu i skolan. Trååååååååååååk... Vi har lektion men jag lär mig in på mitt eget sätt, genom att sitta vid playahead, facebook, och min blogg! :) *Busigt värre*
Sitter mellan mina två klasskamrater Karolina och Själan! Eller Matilda som hon egentligen heter men jag kallar henne för själan.
Shiet, vad jag har smeknamn på folk. Själan, Plastico, Katla, Snuffe, Börje, Rukki (fast det var väldigt länge sen, haha), Bäckman, Skultan och Kelda. Alla dom här smeknamnen är sådana som jag använder på mina vänner eller har gjort i alla fall.
Själan= Matilda, Katla= Karolina, Plastico= Carro, Snuffe= Sophie, Börje= Johanna, Rukki= Alex, Bäckman= Hannah, Skultan= Frida Kelda= Elisabeth. :)
Jag har i och för sig också några smeknamn. Observera att jag inte har kommit på dom här själv! :p
Lillefot, blir jag kallad för av mamma. Bubba, kallar min far mig för. Hampus, min syster. Greven, Carro och Isa och Hannsi av Johanna.
Lite smågulligt så där! Juste! skulle ju berätta ifall den där Beck filmen vad värd att se, men vi såg den aldrig för vi fick fel film! Vi fick en annan Beck film och det var "Den svaga länken" som jag redan har sett. Men den är väldigt bra så den kan jag rekomendera.
Och så till matchen som spelades igår mellan Stockholms stolthet och Gnagarsvinen. 1-1 slutade matchen och jag får väl säga att det är okej, jag kan acceptera att det blev lika. Vi leder fortfarande allsvenskan och det börjar lukta sm-guld!
Men nu ska jag faktiskt försöka arbeta lite, tro det eller ej! ;p
Skriver när jag är hemma från den här anstalten. Puss och gås!
En fråga till er som löser min blogg. Har ni något smeknamn? :)

Alltid oavsett för evigt djurgården!

aloha my friends :D
Måndag idag, och derbykväll! helt underbart! har haft biljetterna nu i tre veckor och god vad man har längtat!
Det är helt slutsålt och jag hoppas på att det kommer att bli den bästa matchen ever!
Jag ska gå med mina två klassiska djurgårdsvänner Carro och Isa som jag var med i lördags och sen så ska vi träffa några av Carros killkompisar :)
WALLA, vad kul det ska bli! Men wosch nu fick jag bråttom helt plötsligt! Hör av mig ikväll eller imorgon :)


VI ÄR ÖVERALLT, STOCKHOLM TILLHÖR OSS!

image44


Så är det, det här är till dig


So shut your mouth now big boy
I'm just myself not your toy
I'ts in my nature to be changing
Now is it so hard to see?
You cannot make me to be
someone who never will be changing

Bawawiwah!

Så var det söndag igen... Veckans ångest dag. Fast jag har faktiskt inte så mycket att ångra efter helgen.. Host host. Igår så började kvällen med att jag fick ett samtal från min älskade vän Amanda som jag sedan mötte upp i Göndal för att få prata av mig lite. Så himla mys att få träffa dig igen snuffan. Det var år och dar sen sist!
Sedan mötte jag upp Carro och Isa runt 22 tiden i liljeholmen så åkte vi och träffade Elisabeth eller Kelda som vi kallar henne för (hon fyllde nämligen år i veckan! Grattis gullan!) så hon hade samlat ihop lite folk för att fira hennes dag. Vi hittade även Hilda på tunnelbanan på vägen till Örnsberg så hon joinade oss. Det var en sjukt rolig kväll och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge.
När vi väl kom dit så var det  rättmycket människor men vi hann bara vara där i kanske 20 minuter innan polisen kom. Det var tydligen en massa saker som hade blivit snodda. Fattar inte att det finns såna människor som tar andras ägodelar. Känns bara som att dom gör det för att förstöra! Så till alla er som håller på att lalla runt! Skärp er, ni förstör så himla mycket för andra!
Den lilla incidenten hindrade inte mig, Isa och Carro utan vi gick till sjöberget och satte oss långt uppe på bergets topp, drack vår sprit och sjöng som aldrig förr! Haha. Så om ni hörde "Sarah, kom ut ikväll" runt halv ett tiden så var det vi. Lite senare så ringde jag upp Kelda och då var hon ute och grillade med fyra av hennes killkompisar så dom kom upp till oss och var med i allsången. Vi hade jätte mysigt och Carro drog kvällens skämt! "Jag kom på ett skämt som jag måste få säga! Istället för Ciggarett, Ciggafel!" Haha, du är så skön min vän! Love you guys!
På vägen hem när jag stog och väntade på min tvärbana som skulle avgå om 22 minuter träffade jag på en jätte trevlig och söt kille som frågade mig om en cigg. Det slutade med att vi satt och pratade en ganska bra stund så jag missade min tvärbana tack vare honom, så jag fick ta bussen. Tyvärr så hann jag varkens ta hans nummer eller msn för att jag var tvungen att springa ner till bussen som skulle lämna liljeholmen om en minut och jag fick inte missa den för det var nämligen den sista, så jag hoppas verkligen att vi ses igen!
Kom precis hem från en restaurang. Har nämligen varit ute och ätit med la familia ikväll, det var väldigt myisgt men jag är sjuukt mätt. Vi åt på "Lilla Asiaten" som ligger nånstans på söder.
Men nu ska jag plugga. Har sammhälls prov imorgon på alla idiologier! Woho, lycka till Hanna!
Sen ska jag, min mor och min far se en film som vi har hyrt. Det blev den nya Beck filmen- Det tysta skriket.
Skriver imorgon ifall den är värd att se eller ej. Ciao bellas/ Hanna

Första bilden, jag. Andra bilden, Isa. Vi älskar g! och det är  såhär det går till när Hanna, Carro och Isa har druckit (tagna med Carros mobil)

image42image43


Lycka!

Systrar och bröder!
Sätra sk gjorde sitt livs bästa match någonsin i fotbollens historia och vi krossade spårvägen med 3-2!
Brudar, vi var grymma och jag är så himlans stolt över er allihopa! Vi behövde det här!

och så vidare... Igår var vi ju som sagt hemma hos Frida eller Skultan, och körde sing-star all night long! Så himla mys! Det var en väldigt lyckad kväll (även fast jag och Carro bråkade lite om micken med jämna mellanrum) men med massa gott och jag kan ju säga såhär att jag mådde inte så jätte bra när jag kom hem. Men men det är sånt man får ta när man hänger med Sätra, och det är något som vi definitivt får göra om! Haha, i slutet av kvällen så satt jag i soffan helt själv med en stor chips skål i knät och satt och sjöng Bonnie Tylers- Totaly eclipse of a heart, och nu när jag tänker tillbaka så tror jag inte att det var så värst uppskattat och om det blir hos Skultan nästa gång så kan jag nästan lova att det inte kommer att hända igen.
Bilder kommer upp snart från vår sing-star kväll!
Så till idag då. Har precis varit och lirat match som sagt och ska snart äta lite tänkte jag och fixa mig lite smått sådär. Är inte heeeelt hundra procent säker på hur det blir ikväll men ska nog ut med Carro och Isa och det blir ju alltid alltid alltid lika kul så jag kan i alla fall se fram emot en lyckad kväll med mina två underbara flickor från ghettot! Haha, var bara tvungen! Ni vet att ni är fett Gangsta och jag är säker på min sak!
Nu ska jag faktiskt ringa min kära bror och se ifall allt är väl med honom! Vi hörs mina små Kycklingar, puss och kräm!


Thank God It's Friday!

haha, asså jag hänger själv inte med i svängarna!
Veckorna går så fruktansvärt snabbt och det kändes som det var nyss jag bloggade om måndag men nej nej.. Det var hela fyra dagar sen! walla! Och jag hinner ju inte med att blogga, men det är kul att se att folk läser den så jag ska verkligen ta mig själv i örat och skärpa till mig.
Men men... Som sagt är det fredag *glädjetjut*! Och ikväll ska jag hem till Fridish eller Frida eller Skultan som vi kallar henne för. Hon spelar nämligen i mitt älskade lag, Sätra. Så hela mongolid laget eller i alla fall dom som kan ska hem till henne och köra sing-star och ladda inför matchen som vi har imorgon mot spårvägen.
Ska bli fett med mys! Och så ska vi samlas alla klockan 20.00 i aspuddens centrum så ska vi köpa mängder med chips, godis och läsk! SVULL!
Imorgon hoppas jag att jag ska få umgås lite med mina två vänner Cornelia och Hannah som jag inte har träffat på ett årtionde (det känns som det i alla fall ) så det ska bli mys ifall det blir enligt planerna.
Snabb flash back från min skoldag. Började 08.00 som vanligt på fredagar med historia... Självklart kunde jag inte hålla mig vaken när vi kollade på en film om romarriket så jag hoppas att jag inte snarkade så att jag störde dom andra i klassen. Sedan hade jag spanska i två timmar och det var ju kul. Vi lärde oss att räkna till 40 eller vi fick det som läxa, och det busiga är att jag har redan läst spanska i fyra år och det gick ju inte så bra, jag gick ut med G i slutbetyg i nian men nu får jag MVG på varje prov! TJOHO! Livet leker!
Men nu ska jag göra mig klar inför kvällen. Kyss och Schmek, lek en lek!

kjolen brorshan!

Abo!
Idag är det måndag. Man bah, YES! En ny vecka.
Vad händer idag då? Inte mycket. Tänke plugga lite innan jag sticker till träningen. Fick ett sms av en av mina tränare igår att det var jätte jätte super duper viktigt att komma idag även fast man inte skulle träna för att vi skulle ha något slags möte? hmm, vad kan det vara? Det blir spännande att se.
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen i alla fall... Var i skolan idag som alla andra dagar och det var lika tråkigt som alla andra dagar. Hade bara två lektioner idag, samhälle och svenska. Min lärare i SO är störtskön, men ibland undrar man inte ifall han blev tappad i golvet som liten?
Snart börjar favorit programmet One tree hill så nu ska jag göra lite mackor och sedan slå mig ner framför tv:n och ta mig en titt.
Puss och gos!

image41

Grattis min lilla far!

Idag den 16 september fyller min far år! :D
Hela 55 bast blir han. Wosch, gaaalet! Men för mig kommer du alltid att vara 30 pappsi :)
Och ung i sinnet det är du ju! och det vet ALLA som känner eller har träffat dig, och jag kan lätt säga utan tvekan att du är den roligaste människan jag känner och jag skrattar alltid med dig, jämt och ständigt.
Kan ju inte skriva allt som du har sagt och gjort men det är mycket saker som man kan blicka tillbaka på och fortfarande skratta till.
Idol? Men det är väl klart. Bäst? Absolut! Starkast? Oh, ja! Roligsat? Självklart! Världens bästa pappa? Inga tvivel.
Älskar dig far även fast du kallar mig för mobbad och sätter dom fulaste smeknamnen på mig så kan jag inte tänka mig någon bättre förebild. Tack pappa för allt du någonsin gjort och gett mig! Älskar dig/ Hanna
Bror och Far för lääänge sen

image38

mm, tack

fanfanfan! pallar inte mer nu.. Nu skiter jag i det här.
tack, tack för inget.

mjau!

mihahohia!
jag är sååååå trööööööött.. vill bara sova!
Hoppas att får göra det lite grann i helgen i alla fall :)
Men men... gjort idag? Har varit i skolan från 09.10-12.00 och sen slutade vi och jag begav mig in till stan.
Köpte ett par skor, en mössa och en bok till min far som fyller år på söndag. Jag vet, jag vet.. en bok är kanske inte så himlans kul men det var det han ville ha och om det var en bok han ville ha så är det en bok han ska få.
Träffade Vanessa en snabbis inne på h&m, kul att se dig igen schnygging!
Just nu sitter jag och kollar på one tree hill men det är reklam som vanligt!
Ska åka iväg och träna snart med mitt kära mongolidlag.
Woops! nu börjar favvo-programmet igen! See yah!

god morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt

Tjolahej tjoho!
Nu är man uppe och solen skiner! (inte) men den kunde ha gjort.
Vaknade med huvudvärk.. det är ta mig fan det värsta man kan göra. Isch, man vill bara lägga sig ner på huvudkudden igen och somna om, men nej nej för Hanna ska in till stan idag. Men när jag väl klev upp så hade redan min mor åkt. Jaha?! tack så mycket, och hon säger att JAG inte har nåt tålamod.
Hon sa i och för sig redan igår att hon antagligen skulle åka innan mig ifall jag inte hade klivit upp innan elva, så skulle jag åka in efter henne när jag var klar, så jag får väl ta det antar jag.
Har skrivit en hel inköpslista till idag, fast den är bara typ fem punkter men ändå.
Hämtade den nu och den var hela 6 punkter. Amagaaaad!
1. Ska byta min skjorta
2. köpa en kalender  (nej, vad kul)
3. köpa en mapp (asså, det här såna här grejer som är så himla tråkigt att köpa och som man verkligen inte vill lägga ut pengar på, men man måste)
4. En scarf
5. Smycken
6. tröjor
Jag skulle gissa på att jag köper tre av dom här sakerna och det är 4-6 grejerna. Haha, kommer nog att tänka om mappen och kalendern "äh, jag köper det här nästa gång jag är i stan" som man alltid tänker när det är tråkiga saker man ska köpa.
Näää, nu kan jag inte bara sitta här och inte göra nånting. Ska skutta in i duschen nu, skriver sen.
Puss och kräm

Min ögonsten

Min ögonsten, min sötnos , mitt hjärtas fröjd och glädje.
Sitter och kollar hur du ligger och sover i min säng i en alltid lika konstig ställning och bekymrar dig inte ett dugg om morgonsdagens problem eller dagen därpå.
Min älskade kissekatt Sune. Att man kan älska ett djur så mycket, det är knäppt.
Men det enda som kan få mig att le tidigt på morgonen en skoldag är du.
Du kommer alltid spatserandes in i mitt rum och jamar tills jag visar att jag har lagt märke till dig och så fort man ropar på dig ute på gården så kommer du springandes och pratar hela tiden, ända fram till dörren.
Ett år och en månad har vi haft dig nu och har fortfarande inte riktigt vant mig vid att man har en annan familjemedlem att dela all kärlek med. Men samtidigt så får ju alla andra i familjen dela den kärlek jag ger till dom med dig och det blir en del. Vet att du inte alltid uppskattar när jag sätter dig i mitt knä och tvångsgosar men en dag Sune kommer du att vänja dig.
Det bästa jag vet är när du sover i min säng och du alltid ska ligga på min mage och jag hör hur du spinner känner hur du andas, även fast du bara är en katt så känner jag mig så trygg. Skulle inte vilja byta ut dig mot nåt eller nån.
När vi åkte och tittade på dig första gången var det ju en ren slump att det var du som fanns kvar.
Två kattungar hade dom och du var den som hade blivit kvar och oj vad jag är tacksam över det, och när vi såg dig liggandes i den där pick-nick korgen så var det kärlek vid första ögonkastet. Inga tvivel om det, det var den katten vi skulle ha och det kunde inte bli bättre. Det som jag älskar mest med dig Sune är att du är så himla social. Du är alltid där vi är och ska alltid vara med och vara i centrum och jag älskar det.
Bättre katt det får man fan leta efter. Kommer alltid älska dig/ Matte Hanna

image27image32image34

Oh, ja

Så sitter man här igen, helt utsliten och skit trött.
Kom hem rätt sent igår kväll och hade som sagt match idag. Det gick jätte bra vi! spelade så bra, och jag är så stolt över er allihopa.  Skulle åkt till en fest i mälarhöjden med min godisbit fanny :) men det blev inget och det gör faktiskt mig ingenting för är så himlans trött. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker milkshake som jag har gjort sälv. Jag är verkligen mästare på att göra milkshake. Så är det en skvätt kaffe i så den blir bara ännu godare. Imorgon ska jag till stan med min mami och shoppa lite, alltid lika mysigt, men nu ska jag ta och kolla på film självklart blir det favorit filmen, Green street hooligans!
Puss på tån

Today is another day

Och det känns väl bra.. nu är det bara en dag kvar sen helg!
wiiiiiiiiiiihoooooooooooooooooo!  Och i helgen.. vad händer i helgen?
På fredag ska jag i alla fall tillbringa kvällen med min bästaste vän Johanna så får vi väl se vad för roligheter som händer, sen på lördag morgon har jag fotbollsmatch äääända bort i nynäshamn klockan tolv på dagen (skojsigt), sedan på kvällen hoppas jag att jag ska på dejt faktiskt. Hihi, men det är inte alls säkert.. vem det är? Det får ni veta ifall vi har träffats. (: Jag vet att jag har sagt det tidigare men älskar min klass, shiet kan inte sluta skratta i skolan och det är EXAKT så det ska vara! Love you bitches.

Så vill jag också passa på och säga till min kära vän Hannah som också bloggar. Gumman du är assexig i dina nya bruna linser, även fast jag älskade dina ögon förut med dina äckligt (som jag är väldigt avundsjuk på) långa ögonfransar så tycker jag att du passar minst lika bra i brunt. Hoppas du är nöjd med ditt vackra jag Hannah för det ska du absolut vara, älskade vän/ Hanna

Jag och min honungsbit till vän Hannah

image25image26 
Lite lika är vi, och länge sen var det dom här bilderna togs.

Moffa

Moffa eller morfar, är min idol. Han var nämligen med i smålandsposten i måndags och alla ni som har släkt eller kommer från småland vet vad smålandsposten är. Det är alltså en tidning som hela småland läser.
Varför min morfar var med i denna tidning är rätt enkel. Han firade 70 år som bilförare! Och min morfar är 89 år.
Journalisterna beslöt sig för att göra ett litet test på min morfar som heter Sven by the way, och han klarade det galant. Allt var jätte bra men det var en sak som körkskolesnubben sa och det var att han drog lite för mycket i kopplingen, men annars var han prickfri. Så dom tog en bild på honom med alla hans körkort, för man förnyar ju körkortet lite då och då och han ser så glad och stolt ut, och jag blev så himla stolt över min 89 åriga morfar som nu har varit bilförare i 70 år.
Min morfar betyder fruktansvärt mycket för mig och jag tror att det har mycket att göra med att han är den enda jag har kvar av mina mor och farföräldrar. Morfars fru alltså min mormor fick jag aldrig äran att träffa och min farmor kommer jag inte ihåg och farfar likaså, eller jag kommer ihåg farfar men vi kan väl säga såhär att när han var vid livet så kom han inte ihåg mig. Jag kommer inte ihåg han frisk... Så kan vi säga så att ni lättare förstår.
Morfar har ALLTID funnits där. Han har varit både morfar, farfar, mormor och farmor samtidigt och det uppskattar jag så mycket morfar, det ska du veta. Jag vet att du inte alltid kommer finnas vid min sida men jag vägrar att vänja mig vid tanken även fast mamma säger det. Du mår inge bra och det vet jag men håll ut... Jag vill att du stannar hos mig så länge som det går, snälla.. försök.
Älskar våra telefonsamtal och dina små brev som du skickar vid speciella tillfällen även fast jag inte alltid kan tyda texten eftersom du fortfarande skriver på gammel svenska. Jag älskar också hur du uttrycker dig. Dina ord för olika saker som "kavaljer"= pojkvän och som när du inte riktigt kan hålla reda på om du är morfar eller farfar (min morfar är nämligen farfar till mina kusiner). Kommer ihåg när du ringde mig och så sa du: "Hej lilla Hanna, det är farfar... Nej, fan jag är ju morfar!" och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag älskar alla dom små sakerna som du gör och jag älskar dig så himlans mycket och jag vet att du vet det och det känns så bra.
Stanna hos mig för alltid, tack för jag tänker i alla fall hålla tag i dig så länge som det går.
Ditt barnbarn/ Hanna

Min älskade Morfar Sven och alla hans körkort     Bild från smålandsposten
image22                  image23


Två tummar upp för min nya klass

Jo, nu är det ju såhär att jag har börjat i en helt ny klass och den är två tummar upp!
Eftersom att jag går hotell och restaurang programmet i globen så har jag valt nu i tvåan att fortsätta med att plugga hotell och då börjar man i en helt ny klass, med helt nya klasskompisar och nya lärare.
Okej, alla klasskompisar är inte helt nya.Gårfortfarande i samma klass som mina kära följeslagare Sophie a.k.a Snuffe och Karolina a.k.a Katla. Det har varit vi tre sen starten. Älskar vår lilla trio för jag skrattar som mest.
Men nu har vi även fått tillskott och det är av två underbara tjejer som heter Malin och Caroline. Vi hade en liten samling hos Karolina i fredags kväll och det var så mysigt och alla blev sådär lagom fulla av Karolinas vita lådvin och min smirnoff som jag har transporterat så fint i en pet-flaska (precis som man gjorde i sjuan när man blandade ut en milliliter vodka med fem liter vatten). I vilket fall.. Vi har en jättebra klass och jag är hur nöjd som helst. Vi har tre störtsköna killar också. Mandus, allas vårt charmtroll som alltid är glad även fast klockan är 8 på morgonen. Petter, som ALLTID slänger iväg sköna kommentarer som man nästan lägger sig ner på golvet och skrattar, och sen Jack som inte säger så himla mycket men när han väl gör det är det en väldigt långa meningar och så har han alltid ett leende på läpparna. (;
Så jag tackar för att jag har hamnat i en sån topp klass och jag ser verkligen fram emot dom här två åren med er och fiiifan vad kul vi kommer att ha på vår student!
Några bilder från i fredags! :) (tyvärr kunde inte Malin medverka på grund av plöstlig förkylning men vi fick sällskap av Karolinas störtsköna vän Sophie) :)

Det nya tillskottet Caroline      De självklara, Katla och Snuffe     Jag och Caroline
                                                  

wiho, hösten

Hösten är här :D och ouff, vad jag tycker det är mysigt.
Missuppfatta mig rätt, jag älskar sommaren och allt som hör till men jag känner samma sak om hösten att få ha höstjacka och en stor halsduk med en mössa till. Att gå och sparka i löven med en latte i handen och känna den kalla vinden gör så att kinderna blir alldeles rosenröda, och sen komma hem till en varm lägenhet så kastar man upp halduken och mössan upp på hyllan och lägger sig i soffan med en varm gosig filt runt sig. Jag bara älskar det! Jag längtar tills att få använda min höstjacka eftersom att den är nyinhandlad och skit snygg om jag får säga det själv. Den är köpt på top-shop så om alla tjejer där ute som inte vet vart dom ska titta efter höstjackor så har dom sjukt snygga på top-shop. Lite över mitt pris alltså det jag brukar betala för en jacka (1.400 kr) men den är både skön ursnygg så det var det verkligen värt. Jag brukar inte tispa folk om saker men det tipsar jag er om. Min jacka är en fodrad trench coat som är lång och självklart den klassiska färgen svart och sen är det fyra knappar på vardera sida och ett skärp. Jag bara älskar den och jag längtar tills att jag får använda den.
Men nu ska jag faktiskt vara lite social mot min kisse katt, puss och kräm/ Hanna


RSS 2.0