Bilder från avslutingen :)

hade inga bilder från våran julavslutning när jag skrev om den så här kommer en liten uppdatering :)

image71 image72 image73 image74 image75 image76 image77

bild 1. Jag och Petter 2. Petters fin fina pepparkakshus 3. Sandra är fett het. 4. Petter, Karolina, och Sophie ute på rökpaus 5. Caroline och Emelie myser i soffan 6. Karolina som.. säl på bordet? 5. Liten del av klassen när vi kör anden i glaset


mjau

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag har inget o göra är gaanska uttråkad just nu. Väntar på att Patrick ska ringa och säga "jag är på väg nu" men det lär ju hända om tre timmar eller något sånt om jag känner min pojkvän rätt :p
Idag har jag gjort två saker. Jag har färgat mitt hår och solat :) så nu känner jag mig både brun och blond, weiio! :D
Ni får se en bild på mitt nya blonda, bruna jag ;)
Och så är det nyårsafton imorrn. Det ska bli kul. Men jag orkar faktiskt inte ha några förväntningar. Just nu känner jag mig bara stressad eftersom att min bästa vän fyller 18 och jag ska laga mat till hennes middag för nio personer :/ men jag får hjälp av henne själv så det blir nog bra :)
Igår så spelade vi då st cupen ute i tyresö på natten,  och det gick väl sådär. Jag har verkligen inge bra koll på hur det är med finalerna och allt det där så jag vet inte ifall vi kom till semi men jag har troor inte det. Det var kul i alla fall men jag är sjuukt trött idag. Jag kom hem runt tre somnade kring fyra så jag är ganska slut så det blir bara mys ikväll :) Har köpt en ny film som jag och älsk ska se på den heter "When a stranger calls" En skräckis ;D
Nån som sett den? Har hört att den ska vara bra i alla fall and I let you know if it is :)
Men nu tänker jag inte sitta här längre, Peace alla brorshor och syrror!

inte så stor skillnad men utväxten är i alla fall borta :)

image70

3 dagar kvar av 2007

och det känns.. wierd?
Hej gullefjunar! :D Har inte bloggat på länge vet inte varför men nu sitter jag här igen :)
Hoppas att ni hade en mysig jul och att ni fick många fina juklappar, det fick i alla fall jag :D

Nummer 1 på listan. Mobil, ÄÄNTLIGEN :D Fick samsung k550i tror jag att den heter, riktigt het i alla fall!
2. Danslektioner. Yes, kan fortsätta med min favoritsyssla!
3. Presentkort på Stadium. Så jag kan köpa nya danskläder tipp-topp! :D
4. En ursnygg silverring med svarta och vita stenar. Tack syrran!
5. 1000 krornor från Morfar och 1000 från moster och morbror! Thank's guys!
6. Två dvd-er med vänner! TJOHO!
7. Underkläder
och seeen lite andra grejer som jag har glömt bort :p Bra där!

Har hänt på lovet hitills då? Jag har bara tagit det lugnt och träffat många mina vänner, varit i stan med mamma och umgåts mycket med min bror och ikväll så börjar årest första inomhuscup för oss nämligen ST:cupen!
Den spelas ute i tyresö vilket är lite segt för jag kommer inte komma hem förens typ 4 inatt eftersom att vår sista match spelas klockan 1 inatt :p Själva cupen börjar åtta och den slutar runt 2-3 så jag kommer vara lagom trött imorgon men kul det är det :D Älskar att spela nattcup!
Shit vad det här året har gått snabbt. Tycker ofast det om alla år som har gått men det här var sjukt. Fan, tiden går snabbt. Usch, vill inte det. Snart har man gåt ut skolan och då börjar arbetslivet det känns ju sådär lagom kul. Det här sommarlovet som kommer efter att jag gått ut tvåan det är mitt sista sommarlov sen måste jag ta ledigt?!
uschuschusch! När jag tänker tillbaka på det här året så finns det både saker som jag ångrar och saker som jag är väldigt stolt över. Men så är det ju alltid. Jag tänker i alla fall alltid att "det här året, ska bli det bästa" Men det blir ju aldrig så. Jag har alltid ett nytt nyårslöfte som jag alltid bryter :p kan inte hålla det ens för en dag!
Jaja, på nyår ska vi alla fall ha middag för min bästa vän johanna som fyller 18! :D Har världens bästa present till dig älskling! Sen får vi se vad som händer så det blir säkert bra :)
Men nu ska jag börja förbereda mig mentalt för cupen inatt ;D wush! Wish me good luck!
Puss och gos/ Hanna


image67 image68image69

bild 1. Sune i sin julslips! bild 2. Syrran och jag! Bild 3. Jag posar vid granen! Haha, rawr!

Dan före dan

23 december och imorgon är det julafton :) Tjolahej!
Så vill jag passa på att gratta min älskade vän Hannah som fyller 17 år idag. Grattis gullan!
Vaknde upp med Patrick runt halv tio och jag kunde verkligen inte somna om så jag väckte patrick och försökte få honom att vakna men det gick inge vidare. Han blev bara sur och vände ryggen till :p Så då gick jag upp och duschade. Sen runt halv ett så åkte jag till liljeholmen och mötte upp Johanna. Vi har det som tradition att vi alltid ses dan före julafton och fikar och pratar. Så det var mys :)
Sen åkte jag hem och började att hjälpa mamma med maten och det gör jag fortfarande så det är nog bäst att jag flyttar mig härifrån snart. Igår så fick jag en julklapp av min systers pojkvän. Det var ett jättefint vitt smyckeskrin med massa pälor och broderade blommor på så det blev jag jätteglad för. Av mig fick han en klockradio som väcker en med härlig musik på morgonen och den blev han jätteglad för :) Så det var en bra juklapp! Imorgon så ska vi först hem till min Faster och min farboror och mina kusiner och vara där på eftermiddag till kvällen sen åker vi hem och bara myser och ger varandra julklappar :) Som vi gör varje år! Så det blir mys!
Men nu, precis som jag trodde ropar mamma. Vet att jag sa det igår men jag säger det igen, Ha en underbar jul allesammans. Tror inte att jag kommer hinna skriva imorrn så jag önskar er alla en riktigt god jul så skriver jag så snart som möjligt! PUSSKI/ Hanna

image66
God jul!


ord mot ord och anden i glaset

Haha!
Det var en sjukt rolig kväll igår. Jag hyrde min lokal igårkväll och så var jag och min klass där och hade lite julavslutning tillsammans. Alla hade med sig något att äta så hade vi dukat upp och tänt en massa ljus.  Petter hade kämpat hela fredagen med att göra ett pepparkakshus. Han är för gullig. Han kom till mig och så sa han: "Asså, det där var det svårigaste och jobbigaste som jag någonsin gjort och jag brände mig fett många gånger när jag skulle klistra ihop huset och jag använde fyra olika kastruller till det där jävla sockret och så satt jag i flera timmar och skulle klistra ihop det där huset och det var helt sjukt svårt!" Så hade han skrivit HO2 med non-stop godisar. HO2 står ju för Hotell 2 det är ju den linjen jag läser så jag blev så glad när jag såg det fina pepparkakshuset som han hade kämpat med där det stog HO2! <3 Gullepetter!
Sophie kom på en jätterolig idé som vi gjorde och vi skrev på muggarna som vi hade köpt så skrev vi "Klassens..." Nånting. Jag blev utsedd till "Klassens fuskare"! Haha! Tack! Okej, jag kan erkänna att det kan ha skett att jag har fuskat på ett och ett annat prov men det händer vääldigt sällan :O haha!
Alla tyckte att det var jätte kul med muggarna och det var bara Matilda som satte sig på rätt plats med rätt mugg och hon gissade på att hon var "klassens sportfåne" Good job Matilda :D
Sen var det dags för lite ord mot ord. Det är ett spel som sophie hade med sig och jäklar vad kul det var :D
Det gick ut på att man tåg upp en liten polett, typ en liten bricka så stog det ett ord eller en bit av en sångtext så skulle man visa med gester och ljud vad det var för ord eller låt. Haha! bilder kommer sen från den leken :p
Sen körde vi lite anden i glaset. Haha! Shiet, har inte kört det sen jag var liten så det var grymt kul och lite småläskigt faktiskt. Fast det är det ju alltid, och nu kanske ni tycker att jag är wieerdoo men jag tror faktiskt på sånt där. jag tror på övernaturliga krafter och spöken, andar och sånt. Så det var väldigt kul att uppleva lite sånt igår och det hände faktiskt grejer som till och med fick killarna att börja fundera. Det slutade med att en av killarna efter att han hade ställt en fråga så ville inte han vara med länge för han tyckte att det var så sjukt. Så vem vet. Kanske var anden hos oss igår? Bilder kommer snart från vår kväll :)

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och min far har varit och handlat en gran och så har jag slagit in alla julklappar :D OCH så har min systers pojkvän ringt mig fyra gånger helt panikslagen :p Han har stått inne på Albrekts guld i typ en timme och hade besluts ångest för vilka örhängen han skulle köpa till min syster men tills slut (med min hjälp) så bestämde han sig för ett par jättefina örhängen som jag tror att min syster kommer att älska. :) Ikväll ska jag tillbringa hela kvällen med min pojkvän som kommer hit sen :) Så det blir mys.
Om jag inte skriver imorgon så vill jag önska alla en extremt god jul och jag hoppas att ni får en lika mysig jul som jag kommer att få! Puss och kram/ Hanna

Sjukt sjuk

Jag vill inte meeer.. man är verkligen aldrig nöjd.
När man är frisk och är i skolan så önskar man bara att man skulle bli sjuk och bara få ligga hemma med en kopp te och en filt om sig men när man väl blir sjuk så är det ju hemskt.
Uuusch.. vill inte.. Jga har feber och jag snorar, ont i min hals och kan inte andas genom näsan. Vill bara bli frisk nu, speciellt till helgen. På fredag så slutar ju skolan (finally)!! Och då ska jag och min underbara klass mysa till det lite. Vi ska ha knytkalas och så ska vi göra en massa roliga grejer och fira att det är lov, så det ska bli väldigt mysigt. På lördag så har jag inget speciellt planerat. Pratade lite med min vän Tania så det kanske li något med henne och de gamla tjejorna :) Jag var då som sagt inte i skolan idag förutom en timme. Var tvungen o gå dit eftersom att jag hade svenska prov idag. Sista provet innan lovet och det kändes som om att det gick bra :)
Ikväll ska jag bara vara hemma och koncentrera mig på att bli frisk. Kanske ska slå in lite julklappar?
Just nu är jag ensam hemma och kommer att vara det hela kvällen. Mamma är o Växjö och hälsar på min morfar och min pappa är på nån julfest med jobbet så jag får fixa middag på eget sätt. Tror att det blir sushi :) Det var länge sen! Men nu ska jag inte sitta här mer. Ha det så bra vänner! Puss

"hmm.. nää!"

Upprörande!
Okej.. jag vet, jag vet! Det är såna här grejer som händer varje dag och man ska inte bli upprörd eftersom att man inte kan göra något åt saken att det finns såna snåla, idiotförklarade och vidriga människor!
Jag var då i stan i lördags och jag har glömt berätta om det här men i alla fall så var jag på Ginatricot och inhandlade mig två tröjor så kommer jag fram till kassan så säger kassörskan till mig:
- "Vill du hjälpa oss med att stödja röda korset och skänka två kronor?"
För mig är det en självklarhet så jag säger glatt "Självklart!"
Så är det en kvinna bredvid mig som står i den andra kassan i runt 30-års åldern som får samma fråga så kollar hon ner i sin plånbok rynkar lite på näsan, tittar på kassörskan och säger: "Hmm, nää!"
Jag trodde på allvar att jag hörde fel så jag kollade bara på henne med hakan nere i disken och sen kollade jag på kassörskan och hon tittade tillbaka på mig och gjorde en min, och så sa hon tyst: "Hon är nog den ända människan sen vi började med det här som har sagt nej"
Visst jag vet att det finns människor som är emot med att skänka pengar till fonder och behövande men snälla, 2 SPÄNN?! Och det här var inte en kvinna med dålig ekonomi nej nej, och det var ju det som var helt sjukt? Hon stog där med sin päls och och hela paketet och sa nej till att skänka två kronor till röda korset?
Hur folk kan säga nej till en sån sak när man har typ mijloner på kontot? Jag fattar inte det.
Och sen en annan sak som jag la märke när jag var inne i stan och det var uteliggarna som inte alls var uteliggare. Jag såg tre stycken män som inte satt så himla långt ifrån varann som satt med samma stil liksom. Alla hade en halsduk uppdragen över munnen, likadan jacka och en svart mössa och det som dom verkligen ALLA hade gemensamt var att dom hade exakt likadana skyltar. Det stog typ: "Snela! Jag är fatig. I ned some money to food..." Osv. Och då började jag förstå att det var något skumt i görningen och så förstog jag för jag har ju hört om ungdomar som vill tjäna lite extra pengar att dom klär ut sig till tiggare skriver en halvtaskig skylt och sätter sig på gatan för att ta få lite småpengar. Och det som gör mig upprörd är att människor som har säkert har det hyffsat gott ställt utnyttjar fattigas situation och lurar folk på småpengar som istället då kunde ha gått till tiggare som verkligen behöver dom här pengarna. Visst nu kanske jag hade fel det kanske inte alls var någon så kallad "liga" men det verkade jäävligt skumt och om det nu är så att jag har rätt så är det tragiskt att människor utnyttjar varandras livsituation på det här sättet. Jag gillar det inte...

Jag har gått och blivit sjuk.. eller gått och gått det är Patrick den saten som har smittat mig så jag har feber och livet suger allmänt idag så jag ska vara hemma från skolan imorgon och nu ska jag krypa ner i min äckligt varma säng och koncentrera mig på att inte svälja eftersom att det gör så fruktansvärt ont. Ni får ha det så mycket bättre än mig kära läsare. Puss och kram/ Hanna

1 Vecka kvar till jul

Yebsox :) så är det!
Måste hinna klart med alla julklappar. Stressigt stressigt :p
Igår så var jag förstå då och tränade och det var helt sjukt kul. Haha! Inte skrattat så mycket på länge så det var najs och eftersom vi var så himla några så slapp vi springa utomhus. Så tack till alla er som inte kom igår.
Efter träningen kom Patrick hem till mig så kollade vi på film det var Sagan om ringen 3 som Patrick ABSOLUT ville se men jag hade ingen lust, har typ sett den femtio gånger så jag somnade :p. När vi vaknde på morgonen så kände jag hur tjock jag var i halsen och jag var helt sjukt varm. Patrick som redan var sjuk kände likadant så jag bad sjukanmälde mig så fortsatte vi att sova till typ tolv. Så jag har inte gjort något som helst idag och det har varit sååååå sjukt skönt :D
Ska i alla fall försöka gå till skolan imorgon. Ska bowla med klassen på gymnastiken :D
Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss och kram/ Hanna


Julhandling.

Igår och idag.
Igår var jag inne i stan med min mamma och min syster och handlade julklappr och lite kläder till mig själv :)
Nu har jag köpt till mamma, min syster, min pappa, syrrans pojkvän, Johanna och Patrick :) Så jag är typ klar. Ska köpa nåt mer till min syster och sen till min brorson.
Till mamma köpte jag selterglas som hon ville ha. Till Pappa en halsduk (alltid lika svårt att komma på nåt till pappa, men han ville ha en halsduk så det blev bra) Till min syster blev det ett franskt manikyr sätt och en bodylotion. Jag kan tyvärr inte avslöja vad jag köpte till Patrick och Johanna eftersom att dom kan ta en titt i min blogg ;p Johanna fyller 18 på nyårsafton så jag har köpt en jul/födelsedags present som jag troor och hoppas att hon blir riktigt glad för :) Sen idag var jag och pappa och köpte en mobil till mig i julklapp :D tjoho! Och sen köpte pappa en radio som man ska ha i köket till mamma och jag köpte en väckarklocka som spelar upp musik när man ska vakna till min systers pojkvän för han har alltid en tendens att försova sig :p Undrar vad han har köpt till mig ;p
Igår så blev det inget mys med min älskling utan det blev fest istället hemma hos Petter i min klass :D Nästan hela klassen var där och så träffade jag en gammal killkompis som jag inte träffat på typ två-tre år så det var så himla kul o se han igen :) Det var riktigt kul och alla var glada tyvärr så blev det bråk sen på slutet och en kille blev slagen in i en glasruta. Riktigt obehagligt. Men innan dess var det riktigt kul och jag var full och glad och nu är jag bakis :p
Träffade Cornelia på tunnelbanan så fick ha en liten pratstund med henne. Härligt och se dig igen schygging <3
Ikväll ska jag först iväg och träna sen ska Patrick sova hos mig :) Har inte träffat han på hela veckan så det blir mys. Men nu ska jag klä på mig tränings stassen :) PUSS


Veckan är ÄNTLIGEN över

Finally!
Så himla skööönt. Hade spanska prov idag och det gick bättre än förväntat så det var naajs :)
Jag hade då bara en lektion idag och det var provet sen var det bara att gå hem så jag, Karolina, Sophie och Joy från klassen beslöt oss för att åka in till stan och äta så vi satte oss på en mysig liten thai restaurang och åt :)
Mycket gott! Sen kom jag hem och somnade och sov i typ två timmar som vanligt :p somnar alltid efter skolan på fredagar. Sen åt jag, min mor och far middag och sen så mötte jag johanna så gick vi och bastade. Det var väligt mysigt och vi satt där ett bra tag med balsam i håret och ansiktsmask i ansiktet. Haha! Det var ett skämt i sig. Fifan, vad man såg ut :p Sen gick vi upp till mig och kollade på Crash :) En mycket bra.
Imorgon ska jag till stan med mamma och min syster och shoppa lite :) sen på kvällen ska jag i alla fall vara med Johanna (igen) och Patrick så får vi se vad som händer! Men nu ska jag krypa ner i sängen och se en till film.
Peace and love/ Hanna


Sankta Lucia.

Lucia och bara 11 dagar kvar till jul och alltså bara 7 dagar kvar till lov! Asså, det ska bli heeelt sjukt skönt.
Jag har varit så skoltrött på sistone. Det har gått helt okej på alla prov och så men det har ju varit överdrivet mycket den här veckan men snart är den över :) (Thank you god!)
Nästa vecka kommer det att bli lite bättre bara ett prov och lite på NOn som ska vara klart men annars så :)
Lucia idag då och det har varit ett himlans snack och Lucia vaka? Heter det så.. Aja i vilket fall.
Har aldrig riktigt hängt med på det. Förstår inte själva grejen med att man ska festa på grund av att det är Lucia?
Jag föredrar den mysiga varianten med Luciatåg, tända ljus, lussebullar och pepparkakor.
Mamma väckte mig i alla fall halv sju och sa åt mig att komma in i vardagsrummet. Då hade hon tänt jätte mycket ljus och gjort varm choklad med vispgrädde med en lussebulle till och så hade hon satt på Lucia på tv och som pricket över i så var min kissekatt en lusse katt :D Då hade hon satt på honom lite glitter runt halsbandet. Så fin :)
Så det har han gått runt med hela dagen. Mamma och jag har den traditionen att hon alltid väcker mig så sitter vi och myser i soffan med en filt om oss och dricker kaffe och varm choklad och så blev det i år igen :) Lite tråkigt att vi inte fick se skolans luciatåg :( Kommer ihåg i nian när man själv var Lucia :p Och jag var en lucia med ett brutet ben så jag haltade mig fram till scenen :p Självklart en fotbollsskada, men bra det gick det!
Kom hem från dansen för ett tag sen och det var sista gången för den här terminen :( lite tråkigt känns det men jag är tillbaka nästa år :) Imorrn ska jag antigen på fest med johanna eller så ska vi ha mysdag och basta och bara vara allmänt mysiga :) På lördag ska jag träffa Patrick. Får se om det blir fest eller mys. Jisses! Har blivit värsta mysmänniskan sen jag fick pojkvän :p Vilket är väldigt mysigt? Haha! Nu använde jag ordet mysigt ganska många gånger.. Haha! Nu gjorde jag det igen :p Men nu ska jag sova. Har Spanska prov imorrn. Önska mig Lycka till! Det kan jag behöva. Adios Amigos!
                                                
Jag som en glad och skadad Lucia! Haha, vad liten man var :P

image64

Stolt lillasyster och pepparkaksbakning!

Yes! Jag är en sjukt stolt lillasyster just nu!
Min bror har nämligen fått det han förtjänar nu! Kanske nämt det förut eller så har jag inte det men tror att alla vet vilken låt "Ingen sommar utan reagge" som sjungs av markoolio är?
Det är nämligen så att det är min bror som har skrivit texten till den låten :D WOHO! Coolt? I know!
Det är inte den enda låt som han har gjort han har skrivit typ fyra andra låtar på hans nya platta :) så det är naajs :)
OCH inte nog med det, min bror är även med i "Ingen sommar utan reagge". Ni kanske har lagt märke till en kille som säger i början av låten "Markoolio i huset! Selecta! Yah man! Upp och hoppa skaka rumpan" Det är han också :D SÅ jag är så stolt över honom och nu har han verkligen fått det han förtjänar, låten har nämligen blivit grammisnominerad till årets låt :D Så himla kul! Han ringde mig och skrek i telefonen att han skulle på grammisgalan så det unnar jag honom så mycket efter allt vad han har gått igenom. Imorgon börjar röstningen på www.grammis.se och jag ska rösta satan! :D Det får ni också gärna göra ifall ni diggar låten! :)
Min bror och hans familj är här just nu och han är så glad. Det är nästan det enda han pratar om :) GULLE!

Min bror till höger och markoolio till vänster :) Haha, sköningar!
image63

Och till min helg.
I fredags så åkte jag hem till Patrick och åt middag och myste med hans kompis Pontus och hans flickvän Helena :) Vi satt o kollade på idolfinalen och myste en massa så det var kul! Så bestämdes det i alla fall att nu är vi tillsammans. 8 december <3 I like.. Hihi! :) Sen igår då så var jag barnvakt åt min brorson som har också sov över och så passade vi på att baka en massa pepparkakor med rosa och grön glasyr på! Mumma! Dom blev så fina.
Sen på kvällen ringde Patrick mig och sa att det var fest i kungsängen så det var bara att komma så jag skuttade in i duschen ringde johanna som jag skulle vara med som i sin tur ringde sofia så drog vi. Det tar ju ett tag att komma dit men när vi väl var där så var det riktigt trevligt och ALLA var verkligen supersköna så det blev en lyckad kväll :) Men nu ska min bror och company bege sig iväg hemåt så nu ska jag säga hejdå sen plugga, har fyra prov den här veckan. OOOORKA! Hoppas ni får en lugnare kväll än mig, Puss och kram


Instängd i duschen?!

Haha, mhm! Det var jag idag.
Så här är det va, att våran dusch börjar bli lite sådär ring råstig så det är därför vi ska renovera eller aa bland annat därför men i alla fall så vaknade jag jätte sent som jag brukar göra nu för tiden. Fattar inte varför?
Aja, klev upp kring typ kvart i ett så märkte jag att det var helt tomt i huset. Inga flräldrar och inga släktingar.
Så det var ju lite skönt men så hoppade jag i alla fall in i duschen och jag ääälskar verkligen att duscha. Det är det bästa som finns :D så efter ett tag så hör jag mamma knacka på badrummsdörren för att bara säga at hon var hemma nu och så fortsatte jag att duscha vidare tills jag bestämde mig för att jag var klar så skulle jag öppna duschkabinen och kliva ut men ICKE. Duschkabinen hade fastnat och jag fick panik. Jag ville ju inte stå där i år och dar så jag började rycka och dra men sen kom jag på att det var verkligen ingen bra ide för att det har nämligen hänt att vår duschkabin som är gjord av glas hade en tendens att hoppa ur och falla ner på en det har hänt mig en gång så jag slutade med ryckandet och började ropa på mamma men tror ni att hon svarade? Nej?
Hon hade hunnit springa ut igen. Dam it! Så det var bara att sätta sig ner och sätta på varmvattnet och vänta på att nån skulle dyka upp, Och det gjorde det efter typ en halvtimme. Så hör jag hur det är nån som rycker i dörren så jag ställer mig upp ur duschen fort som fan och ropar "Hallå!" Och då är det min syster som har klivit in... OCH hennes pojkvän. Men vafan skit samma om man vill rädda sitt liv.. Ööhm, aja.
Så sa i alla fall min syster: "Vart är mamma och pappa?"
Jag: "Jag har ingen aning, men öppna dörren och hjälp mig! Jag är instängdi duschen!"
Sara: Asgarv!
Jag: "Mm, det var kul! Hjälp mig nu!"
Sara: "Men det är ju låst?"
Jag: "Men hämta en kniv och lås upp då?"
Så efter en ytterligare en kvart så fick hon i alla fall ut mig och jag stog där spritt språnagnde naken och höll på att frysa ihjäl. Det var nog den längsta duschen jag har tagit :p Haha! Aja, nu ska jag i alla fall äta sen åka och möta Patrick :) Puss/ Hanna


1 december

Weeiij!
1 december. Det känns bra. Skulle bara önska att det kom snö! Det är dags nu.
Idag har jag varit på julmarknad med mina föräldrar och min morbror och moster som är här på besök från Dalarna! :) Julmarknaden ägde rum på skansen såklart :) Det var jätte mysigt med mycket tända ljus och julmusik.
Så gick vi runt där och kollade på alla dom små söta husen och bara myste. Skulle varit ännu mysigare ifall det var snöööö! Men det kan man ju tyvärr inte styra. Men men, mys var det i alla fall.
Ikväll har jag inget speciellt planerat. Kanske ska träffa Juhanna eller Patrick :) får se vart vindarna vänder :) Ska i alla fall sova hos min syster inatt. Har inte gjort det sen hon flyttade hemifrån så det blir trevlans!
Men men, nu vill jag inte sitta här o tråka mer, måste hitta på nåt ;p pusski

image60image62
Två mysbilder från förra julen :)

RSS 2.0