Ny vecka

Dagen har varit som vanlig.
Var i skolan och sen åkte jag och Sandra in til skanstull för att Sandra skulle in på east street och boka tid för tatuering. Tänkte också göra det men vet inte exakt vad jag vill ha än så får vänta ett tag till. Blev däremot lite sugen att pierca tungan. Har velat göra det ett tag nu men föräldrarna är inte så för det. Naveln var inga problem men tungan är tydligen värre. När jag kom hem och berättade för pappa så tyckte han att jag skulle ha beställt tid för en tatuering till mig men som sagt så har jag inte bestämt mig än så. pappa är också sugen på att göra nåt litet så vi kanske ska göra det tillsammans. Haha! Vore väldigt kul men men vi får se :)
Hittade två par sommarksor också på din sko, väldigt fina :)
men nu ska jag iväg och träna.

Tjo


haha, typiskt mig!



Min humor

2 månader

2 månader kvar tills jag fyller 18! WEIHO!
PARTY PARTY PARTY!

Det var bara det jag ville säga :) Puss

Fredagsmys

Håller på o fixar mig.
Ska strax möta Hannah. Väntar på att hon ska ringa mig och säga att hon är på väg.
Vi ska till en gemensam vän till oss, Tania som vi ska grilla hos. Underbart väder, underbara vänner kan inte bli bättre?
Imorrn har jag match i gubbängen klockan 11.. Känns lite segt eftersom att jag hade planer med colin också, vi skulle nämligen in till stan. Har lovat att jag skulle hjälpa honom med att hitta en present till hans flickvän som fyller 18 på söndag men får helt enkelt stressa in till stan sen. Om jag har tur så hämtar borsan upp mig så kunde han köra in mig. Hoppas hoppas. Imorrn på kvällen ska jag på fest med carro ääända bort i rissne. det är musiktema så jag troor att jag ska klä ut mig till Sandy i Grease. Tror att det skulle bli rätt bra. Men vi får se :)
Nu ska jag i alla fall göra mig klar.

So long..

yeyo

hello mister sexi
Sitter och chillar hemma.  Vaknade nyss upp från min middagslur och är fortfarande heelt slut. Ska träna idag och har verkligen ingen lust.
Var hos läkaren idag igen och det var inte kul. Dom klämde och kände igen och så fick jag göra ultraljud. Det visade inget speciellt förutom att min tjocktarm är lite svullen. Visst låter det.. iuh? men så sa dom i alla fall.
Sen fick jag göra såklart blodprov. Och jag trodde att dom skulle sticka mig i fingret så jag satt där redo med mina fingrar fullt påklädd men neeej för så ska dom sticka mig i fucking armvecket så var tvungen att klä av mig och jag haaatar nålar och saker under huden (säger flickan som har piercing i naveln) men det är annorlunda när dom ska ta blod och grejer, och det var ju inte lite blod dom tog. 6 stycken feta jävla rör?! kände hur jag bara blev svagare och svagare.. Satt och läste på nån tavla om massa olika fåglar medans dom sakta sakta kramade livet ur mig.. hmm, okej.. så allvarligt var det inte men jag mådde för jävla illa när jag var klar och var 2 sekunder ifrån att svimma så jag fick lägga mig i en säng i nåt sjukrum tills jag hade blivit piggare. Sen vinglade jag hem och somnade på studs. Får provsvaren om en vecka sen får vi  veta vad det är för fel på min lilla mage.
Och nu sitter jag här och ska strax iväg och träna. Imorrn är det derby! Yes! Har sett fram emot det här så himla länge och det är lätt veckans höjdpunkt!
Men nu har gilmore girls börjat.

Tuttilu
image143

jepp, så är det

image142

AIK, Snart på en grusplan nära dig.

Sjukhusbesök

Mhm, var där imorse.
Vi misstänker nämligen att jag är laktos eller gluten intolerant eeeeeeeller att jag har fått magkatarr igen.
Hade det i nian och fick äta medicin i typ nån månd. Skit jobbigt, och ont gör det också. Dom sa inget speciellt dom klämde och kände mest och dom kunde inte direkt säga vad det var så jag ska tillbaka på onsdag och göra ultraljud och ta blodprov! usch, blod nålar.. lösch!
jaja, snabbt går det i alla fall. Helgen var kul!
Slutade med att Colin bokade av våra planer så jag ringde min vän Hannah som var hemma hos agnes så jag knatade ner till henne. Så satt vi och kollade på scrubs och sen kom alla dom andra tjejerna:)
Sen så drog vi (Hannah, Malin och jag, agnes kom senare) på fest i huddinge. Det var najs :) Kul att vara med de "gamla tjejerna".
Jag och Malin beslöt oss för att åka hem runt halv tre men tydligen så hade bussarna slutat gå till fruängen så vi tog en annan buss som gick till Sergels torg. Haha! Hemresan var riktigt kul. Vi satt och kommenterade alla som gick förbi och skrattade åt ingenting sen så mötte vi så wierda människor. Två engelsmän som satt och snackade om judas typ så jag och malin började också prata på engelska och sen på nåt konstigt sätt så lurade jag i dom att jag och malin var djuuupt kristna och att vi skulle upp till kyrkan jätte tidigt på morgonen (?) Yeah, right!
Sen när vi stog i slussen så kom det fram en kille som också pratade på engelska och tog mig och malin på axeln och sa
Han: Jag såg att ni kollade på mig så det är därför jag kommer fram till er! (fast på engelska då)
Malin:  Vi kollade inte på dig.
Han: Oh, okej.. Förlåt.
Så gick han därifrån.. haha!
Och sen när vi gick på tunnelbanan så var det jätte trångt men så såg jag fyra platser så jag springer fram och bah: "Åh fyra platser! Skämtar du med mig?"
Men självklart så var det spya över hela sätet och alla stat och skrattade åt mig och malin för att vi var helt överlyckliga åt fyra platser som var helt överkräkta ;p Meeeeeeen vi bytte vagn för att slippa lukten. haha! Kul var det i alla fall.
Underbart väder ute! Köpte en glass och satte mig på balkongen och pluggade så underbart skönt och ikväll är det träning så nu ska jag plugga klart och sen fixa mig för träningen.

Pussy


Städisch.

Har precis städar helt mitt rum och gosh vad jag är trött nu..
vill bara lägga mig ner och soova.. Men nej det ska jag inte göra för snart kommer syrrans och hennes pojkvän hit och då måste jag vara social.
Igår så blev det ingen grillning utan det blev filmkväll istället hemma hos Johanna och vi såg världens äckligaste film. Den var bra men helt sjukt läskig. Den hette REC. Den går på bio just nu. Kan rekommendera den men jag varnar för mardrömmar på natten sen det hade i alla fall jag. Det är lätt den läskigaste filmen jag har sett. Helt ärligt så satt jag och halvgrät för att den var så läskig och jag var inte ensam. Till och med killarna tyckte att vi skulle stänga av eftet halva. Usch usch! Men om ni ska gå på bio och vill se nåt riktigt riktigt scary så se den ;p
När vi gick hem från Johanna så gick jag, Colin, Marcus och Jonte till bussen för att åka hem men så vek marcus av dit han skulle och jonte gjorde likaså sen var det bara jag och colin och tror inte ni att vi möter på ett fucking jävla rådjur på vägen inne i skogen? Asså, jag blev så rädd så jag bara frös. Kunde inte röra mig. Och colin hade gått och skrämt upp mig hela vägen så jag var redigt rädd och jag kunde verkligen inte röra mig, jag fattade inte vad det var först så Colin fick dra mig från vägen och ut från skogen. Fyfan! Det var inte kul.
Innan filmen så fick våran killkompis Leo ett samtal från en annan killkompis som heter Adam och han berätade om en tävling som skedde inne i stan och tävlingen gick ut på att man skulle typ stå i kö till halv fem på morgonen och så fick man biljetter till Spaninen, Danmark, eller Frankrike när man stått klart och så skulle man då åka klockan åtta samma morgon och vi alla blev fett taggade och det var planerat att alla skulle åka men sen blev det inte så, Johanna hade inget pass och den andra Johanna hade inga pengar och jag måste spara mina pengar till magaluf så tills slut var det bara Leo som skulle med så han drog och mötte Adam och Johan så åkte dom in till stan och vi alla trodde inte att dom skulle få åka vi skämtade med Leo innan han gick om att dom aldrig skulle få åka och vi satt och sa det sen när dom var där men så ringde colin mig imorse och så berättade han att dom var på flygplatsen nu och skulle åka till Malaga i en vecka! asså?! helt sjukt! Trodde det var ett jävla skämt, men nej då dom är typ framme nu. Haha, helt knäpp grej och det vore jävligt kul att ha följt med, men men vi ska ju till Spanien i sommar tillsammans :)
Ikväll blir det inte bio med carro utan det bli nästa helg istället, utan det bli antingen mys hemma eller så ska jag träffa colin IGEN. Asså, tror fan att vi sitter ihop ibland, vi är jämt med varann men jag ääälskar det. <3
Nu ska jag skutta in i duschen.

Puss och kram

image140
<3 Love you


Alla tjejer har sin favorit

Gammal men den bästa

men jaha!

HAHA
helt nyvaken kommer jag ut ur mitt rum så frågar jag min mamma som sitter vid sin data vid köksbrodet.
Jag: När ska vi äta?
Mamma: Jag måste bli klar först, men du får gärna börja lite om du vill.
Jag: Aaa, visst! Men är det okej om jag börjar efter köttet?
Alla helt tysta..
Pappa: Vad sa du?
Jag: Sa jag efter köttet?
Pappa: Ja, det gjorde du.
Jag: Oj, jag menar duschen...

Lite synd.

Att ett sååånt bra radioprogram/tvprogram som vakna med the voice ska invaderas av blondinbella?
Jag tycker det är asbra att en tjej som är så ung i min egen ålder har blivit så framgångsrik tack vare sina kunskaper om saker och ting men kunde det inte ha varit lite andra kunskaper än vilket läppglans som får ens läppar att se större ut eller vilken butik på NK som har rea? Tycker bara att det var synd.. Blondinbella var inte direkt det första jag ville se när jag vaknade på morgonen.. Men men.
Vidare från det ämnet.
Imorgon så ska jag äta hotellfrukost i min skola! WOHO! fett yum? Dom har så lite då och då i min skola eftesom att det är "Stockholms hotell och restaurang skola" så kanske det inte är så konstigt. Mys ska det bli i alla fall!
Har bestämt dejt med Mandus och Sandra klockan halv åtta i aulan imorrn bitti innan historian. Myspys!
Imorrn är det fredag vilket innebär helg, igen! Yeas! Jag ska vara med Colin imorgon tror jag.. Kanske skulle hem till marcus och grilla, fett naijs! Sen på lördag ska jag först till stan med sandra, har sett en kjol som jag vill ha :) Och sen ska jag nog träffa Carro som jag inte träffat på länge.. Antingen ska vi festa eller så ska vi äta middag och sen gå på bio, asmys? Yesyes! Saknar dig.
Men nu ska jag plugga lite historia sen iväg till dansen.


Tjing!

image139

Dagens låt: Shania Twain- When you kiss me


Dilemma

Jag vet en person som har varit otrogen mot en annan person. Jag känner den ena (personen som varit otrogen) väl men vi är inte direkt vänner. Den andra personen som då har blivit sviken vet jag vem det är men känner honom/henne inte men en nära vän till mig känner henne/honom väldigt väl. Min vän vet inte om att jag vet det här och jag vet inte om jag ska berätta det för henne heller för då kommer hon att berätta det för sin vän som blivit sviken och då kommer alltså jag förstöra för han/hon som jag känner rätt väl, men samtidigt så känns det väldigt fel att hon/han går runt och är tillsammans med en person som svikit henne/honom och jag kan göra något åt det.. hur ska jag göra? Jag vill samtidigt inte lägga allt på min vän som känner personen som blivit sviken att berätta det för honom/henne då kommer ju hon gå runt och ha ångest och må dåligt.. Dilemma? Lite...


Ja, hejsan

Idag har jag pluggat hela dagen med Sandra. Vi åkte till gröndal och köote en massa godis sen gick vi hem till mig gjorde rostade mackor och oboy och satte oss och började plugga precis som man gjorde på högstadiet. Det gick väldigt bra, det är så mycket roligare när man är två. Vi pluggade tills vi var klara och sen började vi prata om en massa annat. :) myspys!

Hade en underbar helg i växjö och det blev mycket skratt och även lite tårar.
Vi kom fram ca halv två till växjö så åkte vi till hotellet och mötte en liten del av släkten som också skulle bo på samma hotell så sov vi en liten stund eftersom vi lämnade stockholm runt 7 så var jag väldigt trött. Efter vaknade jag upp pigg och glad och tog en dusch så började vi göra oss iordning. När alla var klara så begav vi oss hem till morfar där det var ännu mer folk. När vi var där så började det bli lite sentimentalt efter alla fina tal som folk höll och de alla brev som morfar hade fått från gamla vänner som lästes upp. Och morfar var så söt. Jag satte mig och pratade med han så sa han helt plötsligt. "Du är så vacker. Om man ändå hade varit 30 år yngre då hade vi dansat hela natten lång. Och vet du vad? Du är så himla lik din mormor. Ni har exakt samma ansiktsdrag, leendet, ögonen, allt och hon var så otroligt vacker och det är du också." Jag har fått höra att jag är lik mormor förut på flera håll men nu när han sa det så värmde det verkligen, och mormor var verkligen vacker. Efter att vi hade varit där ett tag så begav vi oss till värdshuset som vi skull äta middag på och det var så fint. Vi hade en hel sal för oss själva och dom hade dukat det så vacker och tre rätters middagen var helt otrolig. Sången gick jättebra och morfar blev så överraskad och så glad och det var svårt att hålla tillbaka tårarna men det gick. Efterår så höll jag och min kusin ett varsitt tal, helt oförberett men det gick jättebra. Efter att vi hade varit där så åkte vi till mina kusiners hus och fortsatte att parta där. Vi hade så himla kul! Haha! Inte skrattat så mycket på länge. Det var vidare att jag skulle vidare med kusinen och träffa mågra kompisar men det blev inte så va olika anledningar.. höm höm! haha!
Så vi tog en härligt promenad istället runt växjös gator och pratade och skrattade länge. Hade sååå kul och sååå mysigt! Saknar släkten redan. Självklart kommer det bilder från helgen, ska bara be kussen att skicka över dom :)
Men nä, nu ska jag se desperate housewives som har premiär idag! Thank you god! Tjolahopp!

Dagens låt: My chemical romance- Helena



Videon är så häftigt gjord och låten såå bra! Känner ni igen gubbarna?

Växjö imorrn

yepyep! fett naijs!
Så är det 90-års fest imorgon då med hela släkten och jag ska sjunga! Iih! Min morfar sjöng en låt för mig och min syster när vi var små så nu tänkte vi framföra den till honom och låten är Tusen bitar med Björn Afzelius. Usch, lite nervös är man. Jag har uppträtt många gånger förut och det hade varit en helt annan grej om det abar var för släkten men nu ska vi göra det på en restaurang så den innebär alltså mer folk! Jaja, det blir säkert bra. Jag och syrran ska ta en vers var och så ska den ena morbron kompa på gitarr och den andra filma! Haha, tummen upp! Men men, vi får se hur det går. :) Det ska bli väldigt kul och mysigt i alla fall o träffa alla igen. Det blir inte så ofta när man bor 1 miljard mil ifrån varann.
Jag har i alla fall haft en bra dag hitills. Pappa hämtade mig från skolan idag så åkte vi och köpte en Ipod. Yes! Äntligen! Den här är så mycket bättre än den andra också. Min förra hade bara 2 gb den här har 4! Nano har dom tydligen slutat tillverka så det fick bli nån annan, vet inte vad den heter men den är liten och platt :p ser ut som en nano men kortare och bredare, och man kan se på film! Åh, perfekt när man ska till Bulgarien och allt, flygresan kommer inte bli lika seg :)
Ikväll ska jag hem till colin som vanligt och se på film. Eftersom jag ska upp klockan 7 imorrn, för vi åker klockan 8 så kan det nog vara bra och bara mysa. Får parta med släkten imorgon istället!
Men nu ska jag fixa mig sen dra iväg.
puss kram skriver på söndag!
Dagens låt:
Maria KcKee- Show me heaven

Onsday

Känner mig glad idag.
Pratade med Patrick igår för första gången på väldigt länge. Vi gjorde slut för ca två månader sen så snackade vi lite igår, och vi kom fram till att vi saknar varandra som vänner så vi ska få en bra vänrelation. Utan några som helst känslor. Saknar dig som person så vet att jag kommer att uppskatta det. Och så saknar jag även mitt head-set och mina örhängen lite också! Hihi!
Sen så kom min underbara vän Hannah med ett förslag också, och det var att vi skulle ta en dag eller snarare en kväll som bara jag och hon skulle spendera med varandra. Käka middag, föra lite och sen dra ut och bara flippa. Vu har en tendesn att flippa ut totalt när vi är med varann, vilket jag diggar så hårt!
Så ser fram emot det honey! Måste bestämma en dag snart.
Nä, nu börjar min samhällslektion. Kul, skoj, roligt!
ciaociao

Dagens låt: Timbaland feat. Fall out boy- One and only


Badtajm

Kom precis hem från skolan.. sent? aaoo.. vi var och simmade med skolan idag, hade livräddning. Tjoho!
Men kul var det efteråt. Åkte i rutchkanorna och grejer så hade vi tävling. Jag satt på Mandus axlar och Mehlie satt på Petters axlar så hade vi.. hmm, vad ska man kalla det för? Luftbrottning? :p
Alla som har varit på eriksdalsbadet vet att det liksom finns ett utomhusbad där varmet är jätte varmt och där var vi. Vi var inte så smarta att vi fattade att det skulle bli sjuukt kallt när vi väl kom upp på axlarna men det blev det. Fyfan! haha! Men kul var det.
Och nu är jag sjukt trött. Har en tendens att bli det efter att man simmat och haft sig. Ska i alla fall iväg och äta med mamma snart. Är väääldigt hungrig också så vi ska in och äta på greken. Looovar världen goodaste mat! mums!
Juste! Har glömt att ladda upp bilder på min nya frisse och min skinnjacka OCH min klänning. Juste OCH mitt linne ;p Ska lägga upp bilder men har inte ens orkat ta några bilder än..
Men nu ringde mamma, dags o åka o äta :) puss och kram

Dagens låt: Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air


morrn morrn

Sitter i skolan och har Hotell B lektion. Så sjuukt segt.
Kaos morgon har det varit också. Tvärbanan var inställd så fick ta bussen till liljeholmen och sen tuben till slussen och byta där till hagsätra så var i globen tio minuter efter att jag hade börjat. Och jag är en sån människa, hatar att komma för sent. Om jag gör det så går jag och irriterar mig på det hela dagen. Haha, proper? ibland så..
Idag är det träning som gäller. Det är som vanligt då. Ska hinna plugga och gå in på carlings i globen och byta storlek på min skinnjacka. Den var ganska stor i axlarna så ska se ifall XS sitter bättre :)
 men nu är det rast. Hörs! Puss

hello hey!

God eftermiddag!
Kom precis hem från la stada. Har varit o shoppat lite med Sandrish. Köpte en svart skinnjacka. ASSNYGG! på carlings. Så nöjd med den och sen ett par pärlörhängen. Mina har nämligen gått sönder, så det var naijs. Sen gick vi o fikade på ett mysigt café så söndagen har hitills varit väldigt bra. Ska iväg snart och spela match.. vilket jag egentligen inte orkar.. men aja (:
hela helgen har varit supermysig!
Fredags, var vi hemma hos colin och kollade på film. Vi såg "The Kingdom" Skit bra! se den! Det var dock lite trångt eftersom att vi var så många men det var myspys (: Sen så fick vi skjuts hem på cyklar av pojkarna. Vi hittade att par postcyklar. Ni vet såna där som har en liten.. hmm, vad ska man säga.. korg? som man lägger alla tidningar på. Så jag fick skjuts av Jonte på hans cykel alltså där fram på dne lilla korgen. Haha! Så jävla kul var det.. Satt och skrattade och skrek på samma gång eftersom att Jonte inte var den mest pålitliga föraren :p haha, men men! Dom skjutsade mig till liljeholmen och sen drog dom andra in till stan med cyklaran. Fråga mig inte vad dom skulle göra där.
Lördags, igår alltså var jag först o klippte mig! Det blev faktiskt bra men kort :p haha, eller det tycker jag alltid men aah :p Ni får se sen (: Igår så beslöt vi oss för att ge oss ut med cyklarna igen eftersom att det var så himla kul så vi tog med oss massa filtar, öl och mat och cyklade ända från telefonplan till långholmen. Fett jobbigt även fast jag fick skjuts och satt hela vägen på marcus cykel så var det ändå jobbigt :p När vi kom fram så tände vi en brasa, lyssnade på musik och myste. Det var sjukt kul och mysigt fast det blev kallt efter ett tag så vi begav oss hem runt 12 tiden. Mycket trevligt var det i alla fall. Men nu ska jag nog sova en stund innan jag beger mig ill liljeholmen för att möta carro och sen västberga för att krossa!!

Kiss kiss


men helvete

sjutton också!
alltd är det nåt... Vi ska på träningsläger med mitt fotbollslag till katrineholm nästa helg och jag trodde att det var helgen efter det men nej? utan det är samma helg som jag är i småland! tyypsikt! Ville så gärna följa med men kan inte eftersom morfar fyllt 90 o vi ska fira han o allt.. jävla skit!
Aja, ni får ha kul utan mig flickor! Love you.

Kss kss!

hejhejhejhej!
Sitter här helt nyduschad och fresh!
Ska strax börja laga mat. Lovat mamma att göra det.. Och gissa vad det blir? Oh, yes! Tacos! Mumma!
Jag är rätt duktigt på o laga mat faktiskt.. Speciellt nudlar och spaghetti och bacon :) haha! för det är ju så svårt :p
Ikväll ska jag som sagt vara med johanna. Tror vi ska hem till Colin och ha myskväll och det blir nog det vanliga gänget :) Alltid lika mys!
Ska klippa mig imorrn! Iiih! Nervig nervig! Har liksom inte klippt mig på snart ett år så det är lite nervöst. Aja, hoppas det blir bra! Lägger självklart upp bilder på min nya frisse så får ni se hur det blir. Ska i alla fall inte klippa lugg.. tror jag i alla fall :p
men nä, nu måste jag laga klart maten. Föräldrarna är på g hem och dom vill gärna ha maten på bordet då. haha!

Hasta la vista baby!
Dagens låt:
Piles feat. Akon- Hypnotized


Juuuste, glömde! Grattis till min storasyster som tog körkortet idag!
är så stolt över dig syster, roadtrip i sommar? Oh, yes!

typiskt

När jag väl samlat mod för att ringa och beställa tid för klippning så svarar inte min frisör. GAH!
Jag vill egentligen inte klippa mig men nu är håret väääldigt långt och slitet så det är tamigfan dags. och det är faktiskt fräscht när det är nyklippt, bara det blir bra! Hoppas hoppas! Vill klippa lugg men vågar verkligen inte. Tänk om jag ångrar mig eller det blir fel.. usch usch, nej nej! Lugg eller inte, vad sägs? Är vääldigt rädd om mitt hår tror att det flesta tjejer är det, eller? har jag fel? Jaaajaa, ska försöka att få tag på henne lite senare.
Såg nyss en reklam om att Desperate Houswives har premiär snart! Wihio, finally! Sån jävkla klockren serie!
Juste, vill passa på o gratta min älskade vän Malin på 18-års dagen. GRATTIS HJÄRTAT! Du börjar redan se äldre ut ;) haha! Men nä, nu kan jag inte sitta här längre.. ska iväg till dansen snart! Tjing!



Dagens låt: The goo goo dolls- Iris

Skolan

Sitter i skolan och har naturlektion. Självklart ska vi skriva ett arbete.. som vi alltid gör. Känns som att det är det ENDA vi gör. Aja, snart helg (: Jag ska skriva om naturkatastofer. Kan bli rätt intressant.
Sitter med mina nya glasögon på. Känner mig rätt smart och snygg.. Haha, eeeeeller inte. Kunde ha gjort :p
Hatar dom redan. Orkar inte ha på mig dom.. Men fick en liten mindre utskällning av mamma. Dom har nämligen legat på mitt databord i fyra dagar helt oanvända sååå mamma sa ungfär såhär.
- Hanna, du hör redan jättedåligt och du ser jättedåligt. Du får skylla dig själv om du blir blind! Men vill du både bli blind och döv?! Nu har dom legat där i fyra dagar så nu är du så snäll och använder dom!
Sååååååååå, jag har inte så mycket val. och hon har faktiskt rätt jag hör sämst och jag ser sämst så det är väl oika bra :) Dessutom så har jaf faktiskt fått komplimanger för dom så man kanske är lite småhet! ;) tihi!
Nä, nu måste jag fortsätta skriva. 

Ciao bella...

Var hälsad

tjabba!
Kom precis hem från skolan.. Sitter och kollar på gilmore girls och skaaaa strax sätta igång och plugga. Gosh! Jag vill inte. Har Ben and Jerrys i frysen? hmm.. Strawberry and cheesecake.. Mumsigt? I knoow! Mamma köpte det igår. Thank you mams! Onsdag idag.. händer i helgen då? Ska bara ta det lugnt den här helgen eftersom att det var heeelt kaos förra helgen så på fredag ska jag hem till bästis och ha filmkväll, lördag ska jag på DIF-Malmö FF
med bror och far, sen på kvällen så ska jag kaaaanske träffa a special person, vi får se vi får se ;p berättar ifall det går vägen. Idag är det träning som gäller och imorgon dans! Veckans höjdpunkt!
Men nu ska jag gotta mig med min glass.

Pussy

With or without you



Kanske den vackraste låten som någonsin gjorts..

mmmmmmmhm

Hej!
Min helg var great! Ändas tills vi skulle hem från en fest i fruängen i lördags..
Hade betalat garderoben 20 kronor så att dom skulle hålla koll på min jacka och min väska. När jag kommer tillbaka är det bara väskan som är kvar. Jsckan var borta, liksom mina nycklar, min Ipod och mitt busskort.
Fyfan vad jag bröt ihop! Och idag är jag bara arg!
Så säger hon som stog i garderoben. "Asså, jag har varit här hela kvällen.. det är säkert någon som tagit fel och kommer tillbaka med den." Lilla gumman, det var en goose jacka för 5000, en Ipod och ett busskort i, nej jag tror inte att den kommer tillbaka. Vilket den inte heller gjorde. Så det sööööög! Får ut lite på hemförsäkringen så det var väl nåt positivt i alla fall. Men jag blir så arg! Fattar ni inte hur mycket ni förstör?
Aja.. ska plugga nu..
<3

RSS 2.0