David

Min Italienare som jag hade en sjukt underbar tid med och som jag saknar så mycket heter David.
Om du bodde här så skulle jag gifta mig med dig utan att blinka för du är den mest charmigaste, sötaste, snällaste, omtänksammaste, snyggaste kille jag har träffat (och jag har träffat många) :p
Varje gång du och jag pratar så blir jag så glad och jag känner hur hela jag ler och det får mig att sakna dig ännu mer. Jag vet, jag vet.. det skulle aldrig funka mellan oss eftersom att vi bor några mil ifrån varann men jag vill ändå tacka dig för att du har gett mig dom underbara minnena som jag ofta tänker tillbaka på och dom ger mig verkligen rysningar. Det ska du veta David att jag har aldrig varit så lycklig som jag var första gången vi pratade och jag vill tacka dig ännu en gång men nu vill jag även tacka dig för att du är som du är.

/ Hanna


helt totaly bäst!

Tjolahej :D
hej alla barn nu är det barnprogram.. nej, det är det inte men nu är jag hemma igen och det var ta mig tusan ett tag sen jag bloggade, men det kan bero på att jag inte har varit hemma utan jag har haft en heeelt uuunderbar semester med min kära syster i Ayia Napa (Cypern alltså). Den bästa resan ever fast den ligger på samma plats som när vi var i Llore de mar med laget ;D
Om jag skulle berätta alla roligheter och upptåg som vi fick uppleva där borta så skulle det bli en hel roman men jag kan ju i alla fall berätta lite kortfattat.

Det började med att vi landade på en flygplats ca en timme utanför Ayia Napa som heter Larnaca och allt verkade vara frid och fröjd tills vi kom fram till våra reseledare. En lång, spinkig... man? nej, man kan verkligen inte kalla honom för man, jag får kalla honom för kille. I alla fall en lång, spinkig kille med råttliknande ansikte och blåa glasögon som presenterade sig som Mikael eller Micke kommer fram till oss och frågar vart vi skulle bo under vår vistelse och vi svarar i kör "Bella Napa!" Då säger Råttansiktet: "Nu är det så här att ni har blivit förflyttade till ett annat hotell som heter Cristofinia. De flesta hotell är överbokade så ni är inte dom enda, men jag skulle säga att Cristofina är ett bättre hotell för det ligger mycket närmare stranden och stan så jag skulle vilja säga att Cristofinia är snäppet vassare." Snäppet vassare huh? Det var ett jävla skämt! Asså, neej neeej neeej.. Det var jag och min syster och sedan två killar från Linköping som hette Kaj och Daniel som blev avkastade utanför det sugande hotellet. Jag trodde helt seriöst att han skämtade, men nej nej inget skämt här inte.
När vi hade gått av bussen så fortsatte han att nöta på om hur bra cristofinia var och hur nära till allt det låg och att vi inte alls skulle vara oroliga att vi hade blivit nerflyttade till ett sämre hotell och bla bla bla.. men det var ju bara en massa bull shit!
Det enda positvia det där hotellet hade varit våra två linköpingar som vi kom jättebra överens med, och dom var hur trevliga och sköna som helst. Jag och min syster fick bo där i två nätter sen fick vi flytta därifrån tack vare min mor som hade blivit helt rasande när hon fick veta att vi inte fick bo på det hotellet som vi hade bokat in oss på och att det var mer än 2 km in till stan. Mamma ville absolut inte att hennes döttrar ska behöva gå mer än 2 km varje natt hem ifrån stan så vi fick byta hotell vilket var en himlans tur för det var nämligen på det hotellet alltså Bella Napa som jag träffade mina drömmars man! (så jag tackar mamma för hennes envishet)
Han hette David och är 22 år, kommer och är bosatt i.. håll i er nu.. Italien! SJÄLVKLART! vart annars? När man hittar sina drömmars man så bor han självklart i världens hetaste land Italien som ligger på andra sidan jorden.
Jag tycker att han såg lite ut som Christiano Ronaldo.. fast det kanske bara var jag som.. ni vet önsketänkte lite. Ni ska få se en bild på han sen, jag har ingen tyvärr men han har på oss två och han åker tillbaka till Italien imorgon så han har lovat att skicka bilderna då :) När jag sa att jag tyckte att han liknade Christiano så började han att skratta och så sa han att han inte tog det som en komplimang! vem tar inte det som en komplimang? Han tyckte att jag liknade Victoria Silvstedt.. hmm.. det hade jag faktiskt svårt att ta som en komplimang. Hon ser ju ut som en plast påse hela hon! Men aja, jag antar att jag får ta det som en komplimang :) Ni som vill höra lite mer om min och Davids möte får läsa ett annat inlägg för det här börjar bli sjuukt långt. Puss/ Hanna
image3 image18image19image20

Varför?

Varför kommer pizzan snabbare fram än ambulansen till patienten?
Varför finns det parkerings plats för rörelsehindrande framför skridskobanan?
Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

Varför målar kvinnor sina ögon med öppen mun?

Varför är inte ordet förkortning kortare?

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
Varför står det på hundmatsburken? ny bättre smak? vem har testat detta?
Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?
Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?
Varför tvättar vi handdukarna, händerna är väl rena när de torkas?
Hur har man fått skylten? Gå inte på gräsmattan? Ut till mitten av gräsmattan?
När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?

Har arbetarna på lipton kafferast?
Varför har byggnader som ska vara öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?


Det här är frågor som ingen har svar på, jävligt bra om jag får säga det själv.

wiho, jag gjorde det :D

Nu, nu nu så har jag badat :D första doppet i år.. eller det var inget dopp det var en hel simlektion. Jag doppade huvudet hoppade från ett stort träd, jag dök och gjorde en massa kul och skönt var det också. Det har ju varit så sjukt varmt idag både på land och i vattnet.
Så det har varit en underbart mysig dag hitills och som avslutning på badningen och solningen.. hmm..? aja, så gick vi hem till Johanna och åt prinsesstårta :D mumma!
ikväll? hmm.. jag tror att jag ska på bio men eftersom att det är så himla fint väder vette tusan ifall man inte ska ta en tripp i gamla stan och bara njuta. Jaja, vi får la se vad som händer (:
Men nu har min kära fader lagat ceasar sallad som vi ska äta :D (favorit rätten. oh ja)

Kyss och schmek

Fan, vad trist.

Som sagt var så var vi och grillade hos Marcus. Det var jätte mysigt som vanligt (: men det enda som var trist var att jag var den enda som var taggad! jag blev hur taggad som helst men alla andra satt på sina stolar och typ tittade på varann.. hur kul är det? när man själv är astaggad? jaja..
Men sen fick jag i alla fall upp stämningen lite genom min vän av det motsatta känet Jonte men precis när killarna blev taggade så skulle alla mina tjejkompisar dra!
"WHUT?!" Vi har ju precis börjat. Men neeeej, dom var tvugna och dra snabbt, och jag kände att jag inte kunde åka hem själv från hägerstensåsen till gröndal mitt i natten så det var bara att svansa efter. Mm, kul..
jaja, sånt är livet och det kommer fler tillfällen :) hoppas i alla fall att mina tre tjejkompisar hade lika kul som jag den stunden vi var där :) haha, vilket är knappast troligt.

Jag vaknade upp idag för exakt.. 31 minuter sen och såg att solen skeeeen! igen :D wihu! Så jag och Johanna min älskade bästa killvän Colin och sen hans medföljare ska gå ut och sola och bada :) har inte badat en enda gång i år.. Pinsamt? Jag veeeeet.. men det har bara inte funnits tillfälle. Killarna vet självklart om det här att jag inte har badat en ända gång, så jag ligger nog illa till att bli i puttad och jag har en svag käbsla av att jag är dagens offer, men det får man ta :)
Nu ska jag äta lite frukost.. på balkongen kanske? naaa, vi får se :) puss på tån

Händer idag då?

Har precis vaknat och ska åka och hälsa på min bror snart som för tillfället inte finns närvarande hos mig.
Det ska bli skönt att få se honom igen, det var ett tag sen.
Jobbigaste är alltid när vi skiljs åt, då brukar det ofta brista. Även fast man försöker hålla tillbaka tårarna så har dom oftast ett eget liv. Jag försöker, det gör jag verkligen att visa mig stark så att det inte blir lika jobbigt för honom, men vad är man när man är stark egentligen? det är något som jag alltid har undrat. Är man starkare som människa bara för att man inte visar sina svagheter?

image17

Ikväll? jaao, det blir väl grill hos Marcus som vi har gjort två gånger redan i sommar :) alltid lika trevligt.
3 dagar kvar, sen drar jag och min två år äldre syster till ayia napa, har man längtat eller? aa, det har man :)

Välkommen till min nya blogg!

hmm, så har man startat en blogg. Hur det känns?
waaw, som värsta grejen. Vet egentligen inte varför jag startade en blogg. Kul och prova något nytt..
Jag heter i alla fall Hanna och är 17 år. Enjoy min blogg (;

image4

RSS 2.0