Jag har bestämt mig

För att det är lovet ska vara mitt slapp-chill-integöranånting-lov!
Nu är det ju iof inte så himla långt kvar på lovet vilket suger men jag har haft ett supermysigt lov hitills! :)
Och jag har bara gjort saker som JAG vill göra.. Och det känns mycket bra! På halloween ska jag inte göra nåt speciellt har jag också bestämt mig för. Jag orkar faktiskt inte det. Jag ska på middag i jakobsberg med mina föräldrar hos min faster och min farbror och mina två kill-kusiner sen efter det så får jag se ifall jag hakar på Sandra och järfälla-barnen som är i närheten på en fest! Just nu sítter jag och väntar på att min familj ska komma hem och att även min syster och min bror ska komma över! YES! Äntligen hela familjen Ternedal samlad!
Wonderful! Tror att det blir att jag spenderar min kväll hemma.
Jag har verkligen ingeting att göra så därför sitter jag här... Jag är hungrig. Vill ha nåt.. Hmm.. ska kolla ifall det finns något i vardagrummet. HAHA! Det låter knäppt men det är där allt ätbart finns just nu.
Okej! Jag hittade nåt. Kanske inte det allra nyttigaste mellanmålet men vafan! Får ta vad som finns. Jag hittade såna där små kakor.. Typ pyttesmå brownies :D Asgoda! Så nu sitter jag och knaprar på dom med ett glas mjölk till. MUMMA! :D Juste, glömde berätta vad jag gjorde igår. Träffade först Amanda så åkte vi och fikade på Fåtöljen i Mariatorget så satt vi där en stund och pratade och såklart skrattade! Haha, du och jag har exakt samma humor gumman. Självklart kom vi in på det roligaste ämnet av allt. Gissa? Sex såklart! :) Haha! Alltid lika kul att prata om.
Sen mötte vi Adam så snackade vi lite och så åkte vi hem på olika håll :) Så mys!
Men nu verkar det vara nån som klivit in i min hall.. Hmm, vem kan det vara? Aja, See yah!

Hi there sexi

Kom precis hem från la stada. :) var först och lunchade med min mor på en restaurang som heter avenyn och sen gick vi runt lite jag hittade en väska som jag ska köpa imorrn tror jag ifall Fanny hakar på :) sen köpte jag en jättefin klänning till nyår! vet vet, kanske är lite för tidigt men då har jag i alla fall en klar. Den är från salt så är den svart och rätt kort, med en v-ringning och sen ett silver-glitterband runt. Väldigt fin faktiskt! 500 kronor så det var bra pris.
Fick sms nyss från Fanny så då blir det stan imorrn igen! Weeii!
Ikväll kanske jag ska ut med Hannah och Hennes vän Jessica med får se ifall mina andra planer går i lås, så Hannah är min reserv <3 förlåt babe, men du vet vad jag menar :)
Men nu ska jag kolla på Gilmore Girls! Bye bye bitches

En del av klänningen som jag köpte, fin va? :)

image52

10 dagar kvar

10 dagar kvar av 6 månaders längtan och förtvivlan.
Bara 10 dagar.. Håll ut.

Jag vill ha tillbaka mitt kök!

kom precis hem från en myspromenad med johanna, johanna och colin :)
Har inte gjort nånting idag och det känns så himla bra! Vaknade kring typ elva så låg jag och drog mig i sängen sen gick jag upp gjorde frukost satte mig vid datan en stund sen gick jag och la mig igen. Mamma kom hem efter en stund för hon skulle jobba hemma så hade hon med sig fika. Så vi satte oss i vardagsrummet och gjorde kaffe i micron. Vårt vardagsrum är för tillfället vårat kök. Frysen och kylen står mitt i rummet på en matta och micron på matsalsbordet och så har vi en varsin tallrik som vi alltid äter på likadant med glas och bestick som vi får diska i BADRUMMET. AAAH! jag vill bara att köket ska vara klart! Det här är inte kul. Jag vaknde i natt och skulle gå upp och dricka vatten så gick jag in i vårat kök som nu är heeelt tomt så det ekar bara min katt går in det enda som finns är hans matskål samt vattenskålen. Men i alla fall så skulle jag gå och hämta vatten så skulle jag öppna skåpet (som brukade stå där när vi inte renoverade) och ta ut ett glas men så fanns det ju inget skåp! Helt borta och jag fattade fortfarande inget klockan var ju typ tre och jag var helt nyvaken men sen kom jag på det... Fuck! Köket är ju borta. Så det var bara att gå till badrummet och dricka direkt ut kranen, jag orkade ju inte direkt gå ut i vardagsrummet och leta efter ett glas mitt i natten så det fick gå. Ska bli så skönt när det är klaaart! Imorgon ska jag i alla fall träffa Amanda på dagen och sen får vi se vad vi hittar på för skoj :) skriver mer imorgon! Nu ska jag och min mästerkatt se på film. Han har redan somnat i mitt knä. Gullefjun!

trött, seg, weeii!

Söndag, men det gör inget för det är looooov :D
Fast söndag är fortfarande densamma.. Ångest och mys dag. Igår var jag då på fest hos min klassvän Caroline ändra bort i rönninge salem så det var en bit att åka men som tur var så fick vi (jag och Sandra) skjuts hem av min far som pallrade sig äääända till rönninges centrum klockan halv tre. Tack papi :)
Kvällen började med en jätte mysig middag hemma hos Caroline och dom som var där var jag, Caroline, Sandra, en annan Sandra, Moa, Emma och Tilda. Jätte trevliga tjejer så vi inledde kvällen med lite tjejsnack, tacos, och cubes :) sen så kom några killkompisar till Carro och kommer inte riktigt ihåg vad alla hette :p sen kom det fler och vi blev runt 30 pers vilket inte riktigt var planerat men kul var det :D sen drog alla vidare till en annan killkompis till carro som bodde rätt nära henne så var det lite annat folk där också så då blev vi ännu fler och så fortsatte vi att festa där men sen blev både jag och Sandra jätte trötta runt halv tre tiden så då kom min pappa och hämtade oss så somnade jag direkt när jag kom hem. Tack för allt Carro jag hade jätte kul :D
Sen vaknade jag runt elva och så ringde jag min vän Jasmine så åkte vi och fikade. Äntligen sågs vi hjärtat :)
Och nu sitter jag här och segar och väntar på att vi ska äta. Ikväll ska jag bara vara hemma med mina föräldrar och se en film som pappa säger är jätte bra med Sven Wolter som spelar en utav huvudrollerna. Hmm.. jaja. Får väl lite på min far då :) Men men, nu tänker jag inte sitta här mer. See yah!

image51 HAHA, kan man se mer mongo ut?! :D

Lördag

Sitter här nyduschad och luktar gott :) mihi!
Ska in till stan (som vanligt) med Sandra och köpa en klänning som jag såg på VILA. Sen ska vi köpa en present till vår vän Caroline som fyller år på tisdag, fast vi ska hem till henne ikväll på middag så vi tänkte köpa nåt riktigt fint :) Igår fredag, så kom jag först hem från skolan la mig i sängen och somnade. Sen vaknade jag av att dom höll på och borra och greja i köket vilket dom gör nu också! EXAKT NU! Fan, hatar detta ljud! hela huvudet skakar ju fan.
Vi ska renovera vårat kök och badrum nämligen och nu har dom börjat med köket så dom arbetar morgon och kväll och det ser för jäkligt ut just nu. Har inget vatten i köket, ingen diskmaskin, ingen spis typ nada! Det enda som finns kvar nu är kylskåpet och frysen! Woho! Det kommer man ju långt med.
Aja, det blir nog värre när dom ska börja fixa badrummet, ingen dusch ingen tvättmaskin ingeting där heller. Men då flyttar jag nog till syrran ett par dagar :) Fast det ska bli helt sjukt skönt och få ett helt nytt fräscht kök och badrum. Ett jättefint badrum med en sjukt stor vattenfallsdusch med spoot lights i taket (vet inte hur det stavs så gissar ;p)!
Ouff, det kommer bli naaaajs! Längtar :D
Och så tillbaka till min fredag. Vaknde upp i alla fall och gick trött ut i köket och mötte min farbror och hans byggvänner i köket! Och han går glatt fram till mig och ger mig en stor kram och puss på kinden och frågar: "Sovit gott? Vi väckte dig väl inte?" Så skrattar han. Mm, det var ju jävligt kul! :p Sen gick jag in till badrummet och tog en dusch så ringde jag runt lite så fick jag tag på min älskade vän Hannah som skulle hem till min andra vän Agnes så jag började att göra mig iordning så traskade jag ner till Agnes som bara bpr fem minuter ifrån där jag bor så det var skönt. Så satt vi där och lyssnade på musik med tända ljus och en varsin shot i handen! Haha! Det var naajs ;D Sen började Agnes att flambera en banan? Fråga mig inte varför och sen kom Tania! Så mysigt att vara med alla igen! Så vi satt där och pratade en stund sen blev vi rastlösa så vi bestämde oss att ringa runt lite men det var verkligen INGEN som skulle göra något så vi ringde en killkompis som heter alex så drog vi till liljeholmen och mötte han och hans två vänner sen så bestämde sig Tania och Agnes för att åka och fika och jag och Hannah blev kvar med alla killar i liljeholmen sen så kom det en massa fler så vi blev kvar där och jag och Hannah blev jagade runt hela liljeholmen för att killarna som inte var så nyktra ville röja på tunnelbanan? Men kul! Så jag och Hannah bestämde oss för att fly därifrån men vi kom inte så långt och jag skämtar inte jag alex bar upp mig och lyfte mig över eller snarare igenom spärrarana i liljeholmen och så stoh hans vän Johan eller Thai som han kallas och tog emot mig så jag var fast och sen hämtade dom in Hannah också men DÅ så såg jag en chans att fly så jag började kuta därifrån och fan vad jag sprang men då kom alex ifatt mig igen! (Och jag ska vara fotbollsspelare?) haha, jaja! så vi var fast ett tag men sen så hann vi fly ifrån dom igen och då slutade med att vi sprang hem istället! Sorry, killar men vi hade ingen lust att röja på tunnelbanan! Haha! Det var en rolig kväll och det var fan kul att leka tjuv och polis i liljeholmen. Det måste vi göra om Hannah! :) 
Men nu ska jag göra mig iordning för stan :) Ciao bellas!


till mina vänner

Det här är till er. Shit, jag saknar er allihopa.
Jag saknar min syster som har flyttat. Vi ses inte mycket längre men hon är på väg hit och oj vad jag ska ge henne en stor kram. Vi har däremot börjat med att alltid skicka ett sms till varann innan vi ska sova eller ringa så att vi i alla fall har den rutinen kvar att säga god natt till varann.
Sen saknar jag min bror. Två veckor kvar.. Sen är du med mig igen.
Och så saknar jag min bästa vän Johanna som jag inte har träffat på jätte länge. Det brukar nämligen vara så att det är alltid jag som ringer så nu har jag betsämt mig för att jag inte tänker ringa den här gången utan nu får hon ta det steget och göra det, för jag vill att hon ska känna det jag känner att det har gått alldeles för lång tid nu sen vi hördes och sågs, och det är oftast jag som ringer när det gått för lång tid så nu är det hennes tur. Jag saknar henne så det gör ont.
Sen så saknar jag Hannah. Min andra del. Hon som är så lik mig. Min bäckmansyster och min problemsyster som jag delar mina problem med. Saknar våra samtal som vi har och som alltid leder till skratt. Jag saknar även dina skämt och din humor och ditt sett att se på saker och ting det beundrar och älskar jag.
Jag saknar också Malin. Din och min tid i skolan är klockren och jag vill ha tillbaka den. Kommer alltid ihåg våra idéer som vi fick och alla våra smeknamn som vi hade på alla och för att inte nämna våra filmer! Haha! Den där "filmkvällen" ska bli av malin det är bara så! Din ödmjukhet och din humor är underbar... Du är underbar hjärtat.
Jag saknar min Tania. Min husband. Fan Tania vi måste ses mer... Alltid när jag känner att det är nåt som saknas så kommer jag alltid på mig själv det är ju för att jag inte träffat Tania. Jag saknar dig, förstå det! Och vår film också från nyår ger mig tårar i ögonen! Dig är det så skönt att lätta sitt hjärta med.
Cornelia. Klart jag saknar Cornelia.. Min miss Marley! Din lugna röst och dina svar på allt är underbara. Cornelia nåt som jag tänkt på när jag är med dig är att jag aldrig är rädd. Aldrig. Jag är så trygg med dig. Saknar dina underbara ögon och ditt underbara leende.
Agnes. Jag saknar inte dig. För vi ses i skolan och du förstår inte hur glad jag är för det. Jag får aldrig chansen att sakna dig och tack för det! Det var helt underbart skönt att sitta med dig idag på rasten och bara prata. Wonderful!
Lotta. Dig saknar jag för jag får alldeles för lite av din dos som du delar ut när man är med dig. Din gladhet och din livsglädje är nåt som alla vill ha och nåt som jag skulle göra vad som helst för! Du gör mig glad gumman.

Och tro mig. Jag vet det är inte lätt... Jag vill att vi alla ska hålla kontakten men alla har sina egna liv och jag försöker verkligen det gör jag och jag älskat er! Ville bara att ni skulle veta det..

image50 + Lotta <3

och så är vi tillbaka igen

Från helgen.
Tjolahej :) Hoppas allt är fint med er med mig är det tipp-topp föruom att jag har skadat mitt knä, isch isch.. Vred om det när vi spelade fotboll på gymnastiken.. Tur att säsongen är slut för sätra sk och att vi har ett uppehåll på en månad annars hade jag missat rätt mycket. Men men, ska gå till en sjukgymnast nästa vecka så får vi se hur det blir. Det är nog inte så farligt :)
Min helg var i alla fall bra! Fredagen blev såklart lyckad! Var ju som sagt på 18-års festen som Marie och Malin anhöll och den var superkul :D Hela mitt lag var där och såklart ett massa annat folk! Så det var en sjukt lyckad kväll. Jag blev dock trampad på foten av en tjej på dansgolvet och jag har ett klackformat blåmärke på min fot (Schnyggt) men men, det är smällar man får ta när det är feeeest :D
På lördags morgonen åkte jag, syrran och mami till stan och det var inte kul till en början för min mamma och min syster gick bara till tråk-affärer alltså typ lagerhouse och hemtex man bah: VA?! när man är i stan ska man gå till Ginatricot, H&M, MQ, Oasis, Top-shop, Wedins, Scorett och en massa såna där roliga affärer inte till lagerhouse av alla ställen. Men jag vet, jag vet.. Syrran måste ha nya grejer till sin lägenhet men då var jag väl inte tvungen att vara inne i stan klockan tolv på lördags morgonen men i alla fall så det började inge bra.. Det ända jag köpte innan vi skulle äta sushi, det var strumpor! Fem par för hundra spänn! WIHO! Visst det är bra pris men, strumpor?! Kände verkligen hur jag började grabba tag i det första bästa jag såg för att jag inte skulle komma hem tomhänt men sen så fick jag syn på ett par jätte snygga stövlar på wedins för 500 kr som jag köpte direkt och så fick jag en mössa av mamma :) tack mami! Så shoppingdagen slutade i alla fall lyckligt :) Sen så gjorde jag inget speciellt på kvällen. Segade hemma med min katt och en godispåse. Alltid lika mysigt :) Och i söndags var det bara plugg, plugg, plugg! Det är helt stört mycket i skolan just nu.. jag tror att jag avlider och nu är det dags att fortsätta!
Smisk på er

Bilder från Marie och Malins 18-års fest

Jag, Glad och.. Nykter?                               Jag, Carro och Sara                    Woho! PARTEY!
image47image48image49


mamma jag är "sjuk"

Yes, idag är jag "sjuk". Jag orkade verkligen inte gå i skolan.. somnade jätte sent och har världens tråkigaste lektioner. Fast jag har faktiskt ont i min hals men jag skulle nog klara av att gå men valde att stanna hemma.
Har pluggar redan väldigt mycket så är klar nu med min spanska läxa och så har jag påbörjat mitt arbete inom hotell som ska vara inlämnat nästa fredag.
Min helg var jätte bra! Först så var jag bara ute på en promenad med Johanna och Sofia på fredag sen på lördagen så var jag och min vän Sophie på maskerad hos Petter i vår klass :) Jag var utklädd till Pirat och Sophie var utklädd till Cleopatra :) haha, bilder kommer!
Vi började med att vi förade hemma hos mig med lite vitt vin och sen begav vi oss till petter runt halv tio tiden och där fortsatte festen :D det var rätt mycket folk och alla var utklädda! Det var en sjukt rolig kväll men jag mådde inte så bra dagen efter. Jag kom hem runt 3 på natten och sov rätt länge dagen efter. När jag väl vaknade så började vi flytta in mina grejer i min syster gamla rum så nu sitter jag här i mitt nya rum och det är verkligen jätte fint.
Sen åkte vi till min syster lägenhet och så bestämde vi oss för att äta middag tillsammans. Det var en väldigt mysig söndag! Och så till den här helgen. Imorgon är det som sagt 18-års fest med systrarna Marklund :D
Sen på lördag blir det filmmys.. :) med? Hmm.. det får ni veta nån gång (; Puss och kram


Miss you sis

Nu... Nu är hon borta. Nu har hon flyttat.
Det känns tomt. Sitter i hennes rum vid datorn och det enda som finns kvar är just datorn och en spegel. Det ekar när jag trycker på tangenterna. Saknar dig redan syster

image46

It's Friday

Kom nyss hem från mannifestationen i kungsan för kampen mot gatuvåldet.
Måste erkänna att jag fällde en tår när jag stog hand i hand med min vän Sofia och hela kungsan höll en tyst minut.
Jag hoppas innerst inne att det här hjälper vår kamp mot våldet och att alla tar lika stort ansvar att inte glömma den här dagen!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Får se vad kvällen har att erbjuda :)
Imorgon ska jag i alla fall till stan igen med Carro. Vi ska titta lite efter en present till tvillingarna Marklund som har sin 18-års fest på fredag! Shiet, det ska bli såååå kul :D Så tänkte jag passa på och kolla efter en klänning eftersom att det är cocktail tema så måste man ha klänning och då är det ett utmärkt tillfälle och skylla på att man måste ha en helt sprillans ny klänning (; haha!
Men nu ska jag se på "Fredag hela veckan"! Bye bye bitches

Dagen innan helgen

Alltså torsdag!
Hej vänner och fiender. Sitter hemma och hör tv:n ute i vardagsrummet som står på. Americas funniest home videos visas nu på kanal fem, men har bara ingen lust att se det. Måste egentligen plugga spanska men har ingen lust med det heller. Det har varit en sjukt seg dag i skolan. Kändes som om att alla lektioner var typ en miljon timmar långa.. (pallish). Sen kom jag hem och pluggade historia. Asså, skolan har varit kaos den här veckan.. det har varit sjukt mycket. Hoppas att det blir bättre nästa vecka. Mehlie höll på att få psykbryt på mig för att jag var så övertrött och övertrött är lika med flummig! :p haha, förlåt Mehlie.. ska försöka bättra mig. :)
Händer i helgen då? Imorgon så ska jag först på manifestationen i kungsträdgården för Riccardo och jag uppmanar ALLA att gå dit. För det här handlar inte bara om mordet på Riccardo utan om gatuvåldet i allmänhet.
Så ska jag träffa den bästa, Johanna och säga hej då till henne för hon åker nämligen till spaninen på lördag natt.
Sen på kvällen har jag ingen aning om vad som händer, det får vi se. :)
På lördag ska jag försöka hinna in till stan en snabbis. Ska hitta en present till mian tvillingar som fyller 18 nästa vecka :D OCH DÅ BLIR DET FEST! Ser så mycket fram emot det! Sen på kvällen är det masekrad som gäller, hos Petter! Nästan hela klassen ska dit plus en massa annat folk! Jag tror att jag ska vara pirat (; Har nämligen den utrustningingen som krävs för att bli en fullfjädrad pirat! :) Och så ska en kille i min klass också vara det så jag ska vara hans högra hand och hans kvinnloga motsvarighet :) så det kommer bli kul!
Men nu måste jag verkligen plugga så jagkan dra iväg och träna sen!
Peace and love/ Hanna

Time to say goodbye.

Det är det någon gång i ens liv. 
Jag tänker på 16-åringen som blev ihjälslagen natten till lördag Fem stycken 16 åriga pojkar tog hans liv med sina bara händer. Att det finns såna människor i vårt samhälle som ser våld som en lek, det skrämmer mig
och att våldet bland unga kryper sakta ner i åldrarna skrämmer mig ännu mer.
När såna här saker händer så känner jag mig så himla hjälplös för det finns verkligen inget som jag kan göra åt saken. Det finns inget som jag kan göra för att lätta sorgen hos hans nära och kära och det finns inget jag ensam kan göra för att ändra ungas syn på våld. För dom är våld respekt och status. För mig är våld grunden till krig
och död. Jag har många vänner som säger att dom hatar polisen. Jag respekterar att dom tycker så, och jag håller med om att det är många poliser som är ena riktiga maktmissbrukare, men hur hade det sett ut ifall vi inte hade haft polisen? Då hade antagligen den här 16-årga pojkens mördare fortfarande gått fria, och vem vet jag eller många av mina vänner skulle kanske inte ha funnits idag.
Har aldrig förlorat en sån nära vän men har jag varit med om tragedier där folk kommit till skada på våde pyskist och fysiskt sett, och det känns som om att det bara är en tidsfråga innan det är någon riktigt nära en eller någon man känner som det är dags att säga hej då till. Ledsen, men det tänker jag inte acceptera. Men vad ska vi göra åt saken då? Om ni har förslag så kom med dom. För jag tänker då inte bara sitta och titta på medans ungomar slår ner varandra på gatan, jag vill och jag tänker göra något åt saken, men jag behöver hjälp. Det är dags att sluta se på och börja handla. / Hanna



Vila i frid Riccardo Campogiani

Söndagsmorgon.

Kan man bli tröttare?
Somnade väldigt sent igår och vaknade runt halv två och jag är tröttare nu än vad jag var när jag gick o la mig.
Gårdagen var jättebra. Spelade först match mot Nackdala, sista matchen för säsongen och vi vann med 5-0! Härlig avslutning brudar! :) Kom hem runt sju-tiden åt lite, gjorde mig iordning och sen begav jag mig ut för att möta Johanna, Johanna och Ellie. På vägen dit så fick jag veta att Gröndalskolan brann, min gamla skola :(
Jag såg det även från mitt hus. Ett stort kolsvart moln kom rykandes från kullen där skolan ligger och 3 stycken brandbilar och flera polisbilar åkte dit för att släcka branden. Så jag hoppas att dom kunde rädda skolan och att ingen blev skadad. När jag väl hade mött tjejerna så gick vi hem till Markus Krantz som skulle ha lite folk hos sig. När vi kom dit så var folk redan berusade så vi började också dricka. Senare på kvällen kom det mer och mer folk och det gjorde fest roligare och roligare så jag hade en väldigt trevlig kväll hos Krans igår.
Jag vaknade upp imorse ca halv två med världens huvudvärk och jag hade sovit jätte konstigt och drömt en massa knäppa drömmar. Jag antar att jag inte riktigt hade nyktrat till när jag gick och la mig eftersom jag vaknade upp imorse brevid min mamma i pappas säng. Pappa var ju bortrest så det var ju tur det! Haha! Men nu är han hemma igen från Buenos Aires i Argentina! Skönt att ha dig hemma igen! Och ännu skönare att du kommer hem med den nya Dolce & Gabbana parfymen till mig som luktar ljuvligt! Yaho! Jag kommer lukta mumma!
Jag, syrran och simon var nyss och hyrde film. Ikväll blir det 300, och så köpte vi läsk, chips, godis och dipp! så det blir myskväll! Och imorgon är jag ledig igen så då blir det stan, och sen plugg plugg plugg!
Adios Amigos!
image45 Hanna kan när hon vill :)

helg helg helg!

Nu är det helg! TJOHO!
Och jag har bara varit hemma hela kvällen. Jag kom hem från skolan, la mig i mina föräldrars säng och somnade och när jag vaknade så kände jag bara för att ha en lång mysig hemmakväll vilket det blev också. Min morbror kom över på middag och vi lagade tacos. Min morbor bor egentligen i växjö med sin familj och med massa andra av mina släktingar och vänner. Är nämligen ursprungligen därifrån och bodde där i ett par år innan jag flyttade till stockholm, och nu är han här och jobbar. Sedan slog vi ner oss framför tv:n och kollade på idol. Jag, min mamma, syrran, syrrans kille och morbor Fidde :) Så mysigt att få träffa honom igen, det var år och dar sen sist.
Imorgon är det sista matchen för säsongen mot Nackdala, dåååå jävlar! Ska vara pigg och så jäfla taggad!
Sen på kvällen imorgon ska jag vara med min älskade Johanna som jag inte har tillbringat en helg med på femtio år känns det som så det ser jag fram emot darlo :)
Men nu ska jag, syrran och simon spela sällskapsspel :) vi har redan spelat ett parti barngeni och nu vidare till cluedo ;D puss och kräm


hard work work!

Baluba!
Kom nyss hem. Har varit och ätit med min mor på en restaurang på söder. Min far är i Argentina för tillfället och kommer hem om en vecka. Saknar dig far!
Min lördag tillbringade jag i sollentuna på Edsbergs slott som servitris på ett jätte stort bröllopp. När jag väl kommer fram till slottet så berättar min chef att det är ytterst några få gäster som är svenskar. Alla andra var från lettland, tyskland och Italien och jag tror även att det var några från tjeckien! så hela uppdraget blev ju genast lite svårare eftersom att vi skulle prata engelska OCH sen så kunde nästan ingen av gästerna engelska och om dom kunde det så var det "yes" eller "no" och det kommer man ju inte långt på.
Så när gästerna bad mig att förklara vad det var på snittarna som kocken hade gjort som snacks så blev det lite svårt att föklara på engelska vad gubbröra och skagenröra var. Men det gick, efter en timme eller så så fick jag fram vad dem innehöll. Haha! Allt flöt på jätte bra och gästerna blev fullare och fullare vilket gjorde det roligare och roligare att se en blandning av några få svenskar, tyskar, och letter (vet inte vad dom kallas för :p) och italienare att försöka kommunicera med en grymt taskig engelska.
Det var en dam som var lite rund om fötterna redan runt nio så det slutade med att on spydde ner hela toaletten och så hittade jag och Tina (en annan servitris som jobbar på mitt jobb) henne däckad i en soffa på självaste slottet. Hon låg där i fosterställning helt utslagen runt tolv tiden. Jag och Tina kunde inte låta bli så vi gick dit och checkade om hon levde och vi var ju bara tvugna att peta lite på henne för att se ifall hon andades över huvudtaget och det gjorde hon men hon märkte inte att tina stog och petade på henne och jag stog över och höll på att dö av garv! Det var en rolig arbetsdag. Jag slutade kring 2 och kom hem runt 3 så somnade jag och sen var det bara upp klockan 9 dagen efter och jobba igen och den här gången så skulle jag jobba på självaste solvalla. Där fick jag stå i kassan på en restaurang som heter Pershing. Den här dagen så jobbade även min kusin där så det gjorde allting mycket roligare. Men nu ska jag faktsitk plugga in det sista, så skriver jag mer imorgon. Natti natt!


RSS 2.0