nu är det.. Onsdag?

Yesyes, så är det.
Den här veckan är lite bättre i skolan än vad det har varit på senaste tiden fast jag hade två prov idag men det gick bra :) Men nästa vecka är det kaos IGEN. Åååh, jag orkar verkligen inte mera. Det är helt sjukt.
Vill bara ha loov! Längtar så himla mycket till julen.
I helgen ska jag i alla fall först på globen horse show med min syster som vi går på varje år :)
Och det ska bli lika kul och mysigt som alltid :) Sen på lördag ska jag på bio med min älskling hans kompis Charlie och Johanna :) Vi får se vad det blir för film.
Och idag börjar fysen.. Usch, vad jag inte orkar. Jag vill inte. Han som håller i fysen är polis så han är helt galen och kommer köra så håårt med oss så jag kommer antagligen att avlida. Så OM ni inte får höra av mig sen så vet ni varför ;p Nu ska jag i alla fall äta lite. Kram

myspys med älskpälsk

yes, så blir det idag :) Patrick är på väg hit så ska vi se "Sagan om ringen ikväll" ettan alltså, den går nämligen på
3:an och vi båda två stormälskar verkligen dom filmerna så det blir naajs :)
Igår blev det i alla fall hemfärd till Jessica som bor i älvsjö. Jag mötte Johanna kring 9 i liljeholmen och så begav vi oss iväg till fruängen. Där mötte vi också Ellie och hennes vän Malin som var jätte trevligt och så småningom kom Jossan Colin till busshållplatsen så tog vi alla sällskap hem till Jessica.
När vi väl kom dit så köpte jag och Johanna en vodka och dela på så drack vi lite smått men inte alls mycket.
Så kom det några fler och så satt vi och körde ölspelet typ hela kvällen. Men sen runt halv två så tig vi den sista bussen för kvällen tillbaka till fruängen och sen tunnelbanan därifrån :)
Det var en mysig kväll med mycket skratt!
men nu ska jag åka och möta gullefjunet :) haha! PUSS

Ibland orkar man bara inte.

Och så är det, vad ska man göra?
Inget.. Igår var det bara myskväll hemma som det har varit några kvällar i rad nu, men whatever.
Har inte festat på typ två veckor, och det känns faktiskt jävligt bra.
Sparar mig till högtiderna ;D Ikväll så ska jag i alla fall inte sitta hemma utan jag ska ifrån min lägenhet har jag bestämt mig för. Antingen så ska jag träffa Johanna så kanske vi ska till Älvsjö annars blir det hem till Colin tror jag så får vi la se vad som händer.  Har bitit mig i läppen  och det gör sjukt ont. Helt svullen.. Schnyggt.
Idag har jag inte gjort nånting. Vaknde kring Halv elva och åt frukost kollade på nån film om julen som gick på femman, lite små gullig sådär :p Sen kom mina föräldrar hem så fikade vi och sen så har jag inte gjort nåt mer.
Syrran sov hos oss inatt så det var också trevligt. Igår gick vi på restaurang och så hade hon köpt hem en massa olika muffins (hon jobbar på 7-eleven) så hon fick värsta braiga priset så det var bara att svulla på muffins igår. Naaaajs! :)  Idag är prick en månad kvar till jul! Weeeiiij!
Och så fyller min nusse, Patrick år idag :) Grattis baby <3
Men nu tänker jag inte sitta här mer. Pussy

Wonder fucking ful.

Kan man luuugnt säga om konserten igår.
Helt sjukt bra var han som  alltid :D
Mötte min syster kring halv sju och sen blrjade vi trampa mot annexet. När vi väl kom dit var vi ganska oroliga för att vi skulle få köa ganska länge både till garderoben och till själva konserten men det var verkligen ingen kö alls. Vi gick och hängde av oss och sen satte vi oss på ståplatserna där alla andra satt också :p Och väntade på att Lasse skulle börja! Vilket han gjorde så småning om, och han var sååå bra! När han spelade en annan version av "Du gamla fria nord" rös jag i hela kroppen. Det var sån stämning som det alltid är på hans konserter och alla sjönd både hans gamla och nya låtar! åh, ryser bara jag tänker på det :D
Så nu vet ni att jag är ett Winnerbäck fan ;p
Men nu ska jag plugga och sen iväg och dansa :) Puss och kräm

Onsday

Wiho! Och ikväll är det konsert :D! YESYESYES!
Har haft biljetterna i ett halvår nu! Och det är ingen mindre än kungen själv som ska spela på annexten tonight :D
Lars Kunglig Winnerbäck! åååh, längtar. Konserten börjar halv åtta så ska hoppa in i duschen nu, fixa mig och sen möta syrran! Pusski            
 

               Kungen av musik 
image57

Yesbox

Hade bara en lektion idag, eller det är dubbeltimme så kanske räknas som två? hmm.. aja :p
det var i alla fall spanska :) Och det gick väl bra antar jag. Vet inte ens varför jag skriver om min tråkiga spanska lektion :p Aja, whatever! Blev hämtad från skolan idag av my father i vår nya bil :D Den är värd att bli kallad för snyggve! Damn, vad snygg den är! Det är den nyaste volvon. Är verkligen ingen expert på bilar men det är i alla fall den nyaste så är den i färgen silver och hur stor som helst, och sterion är ju helt underbar! Basen hörs som om det skulle vara vääärsta bergsprängaren! Woho! Jag är glad för vårat nya åk! meeeeeen i alla fall så blev jag hämtad så åkte vi till södertälje och hämtade min 2 åriga brorson på dagis.
Så klev jag in där, pappa skulle hämta vagnen på baksidan av dagiset så klev jag i alla fall in och så fick han syn på mig redan i fönstret när jag var på väg mot ingången så när jag stog i hallen så kom han springandes med armarna så låångt ut som han kunde och med alldeles för stora byxor så sprang han och skrek "Faster! Faster! Faster Nenne!" Ja, jag kallas för faster Nenne. Låter som en 75 årig farmor men när han säger det så blir jag så himla glad. Så böjde jag mig i ner och han sprang in i min famn och så bar jag upp honom så gav han mig världens kram och en puss på munnen. Så skulle han visa mig hans alldeles egna hylla där hans pytte-pytte små vantar och mössa låg så klädde jag på honom och sa trevlig helg och hejdå till alla hans fröknar och kompisar så gick vi och så satte jag han i bilen så drog vi hem till oss. Heeeela vägen satt han och berättade om han och hans bästa kompis Marcus och om hur dom hade lekt med bilarna och så vidare och det det var sååå spännande :p
Men så när vi väl kom fram så skulle jag ta ut honom ur barnstolen så böjer jag mig över honom så märker jag att han är på väg att nysa så jag tänker "Ut, ut, ut! Innan han nyser dig rakt i ansiktet!" Men det var försent. Precis under munnen och över kinden fick jag alla hans bakterier. Tack! Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu! Men moses som min brorson heter han bara skrattade! Tyckte det var jätte kul att nysa faster i ansiktet! Aja, du ska få igen när du blir äldre :p Så har suttit med min brorson hela dagen på golvet och lekt med bilar så har jag läst "Pettson får julbesök" Och "Myror i snabeln" Det var kul. Haha, men jag har haft en väldigt mysig dag och nu ska jag iväg på nattbio och se Saw 4 med Johanna,  Patrick och Charlie :) See yah!

image56 Min brorson Moses när han var 1 år :)

Fan vad grym

Hade temadag i skolan idag, och jag måste säga att jag verkligen inte såg fram emot det när jag fick höra att vi skulle sitta och lyssna på en gubbe i fyra timmar.
Men när vi väl kom in i salen som vi skulle satte oss på stolarna som var utplacerade och han började att prata så fick han nog ALLA att bara sitta och gapa och titta på varann. Sen fick han alla killar att applådera på grund av att han sa "Alla tjejer är fula och dumma i huvudet" och sen nötade han på hur fula och dumma kvinnor va och att dom inte var bra till något och alla killar satt och skrattade och applåderade och tjejerna bara satt och kollade på varann och jag blev asförbannad men jag förstog att det var något som inte riktigt stog rätt till och så var det ju såklart.
Sen vände han på alltihop och fick killarna att framstå som idioter och han sa såna klockrena grejer så jag kunde lätt ha suttit och lyssnat på han i fyra timmar till. Han var rolig så han fick oss att skratta flera gånger och applådera, det var som att se en stand-up show ni vet när man kollar på ståuppkomiker men det var mycket bättre.
Han kunde gå från skratt till tårar. Ena stunden satt vi och skrattade ihjäl oss och i andra så satt vi och snyftade (i alla fall några av oss) Det var lätt den bästa föreläsningen jag sett och han fick mig verkligen att tänka till.
Han var grym! Min nya idol! Inga tvivel.

Men nu ska jag se lite på tv :) bye bye

Hello!

hejsahejsanhejsan!
Kom precis hem från skolan, eller vi slutade ett men jag och Sandra beslutade oss för att sätta oss på "Coffe house by George" och plugga lite. Det gick bra och vi fick det mesta gjort så det var skönt iaf :)
Men det var två killar i typ 30 års åldern som satt och störde oss hela tiden. Dom gjorde konstiga ljud och betedde sig jätte barnsligt så precis innan dom skulle gå så hällde den ena killen över sitt glas med kaffe på den andra så tog han upp sitt glas och kastade tillbaka. Asså, typ 30 bast och kastar kaffe på varann.. Moget.
Det var riktigt nära att det landade på oss. Fyyyyyyyyyfaaaan! Vad lack jag hade blivit.
Men nu ska jag plugga i alla fall, har sjukt mycket att göra.
Puss och kram

LÖRDAG

Och är rätt pigg och glad :)
Igår var jag först på sätra bp med mitt fotbollslag och myste. Det är nämligen så att vi har en tradition att när utesäsongen är slut så har vi en liten fest i klubbhuset så delar tränarna ut priser och en massa annat kul!
Det var riktigt kul och mysigt. Men det var tyvärr inte bara skratt utan även tårar. En av mina bästa vänner i laget Bettan ska tyvärr sluta och gå till spårvägen. På grund av olika saker men en av anledningarna är för att det är för lång resväg från henne ända till Sätra. Men jag älskar dig Bettan och jag hoppas att du kommer trivas lika bra i spårvägen som du har gjort i sätra. Men jag säger som Mange: "Ge fan i att spöa oss bara när vi väl möter er"!
Sen så var det en annan tråkig nyhet också och det var att vår ena tränare Danne har bestämt sig för att avgå.
Och detta också på olika anledningar så det var väldigt tråkigt att höra och jag var faktiskt inte ensam om att fälla en tår när dom höll sina fina tal och när Bettan skulle berätta att hon skulle sluta. Usch, det var hemskt.
Men men, det var mycket skratt också vilket verkligen inte ovanlig för vårat lag :D
Efteråt så var tanken att jag och Carro skulle vidare men carro den tråkmånsen bangade! Och Carro jag vet att du var orolig för att jag skulle hata dig. Men nej, det gör jag verkligen inte! Älskar dig och det vet du!
Så jag åkte hem till Colin och satt där med han och hans killkompisar så bjöd dom mig på öl och smirnoff Ice :D Visste att jag kunde lita på er ;D Haha! Det var en sjukt rolig kväll för det slutade med att vi alla blev ganska fulla så vi satt och skrattade för ingenting till slut. Eller jo, jag och Leo battlade om skämt och hans skämt var så jävla tråkiga och jag skämtar inte varje skämt som han skulle dra tog typ en halvtimme och eftersom han var rätt onykter så tog det äääännu längre tid så till slut så lyssnade ingen på hans tråkiga historier så vi fortsatte med ölspelet istället :D Colin satt och smsade med nån kompis så då satte jag mina fötter i hans ansikte och han blev så arg! Haha! Och så fällde han en sån skön kommentar som fick mig och dom andra att börja asgarva. Fast när jag väl tänker efter så var den inte så jävla kul men då var den det: "Asså, bort med dina smutsiga tassar från mitt ansikte!" Haha, jag höll på att dö av garv!
Sen runt halv två tiden så beslöt vi oss för att dra  så killarna drog in till stan för att äta och jag drog hem och somnade på en gång :D Haha! Perfekt avslutning på en rolig kväll!
Ikväll så tror jag att jag ska vara med Johanna ifall hon känner sig bättre.. Hon har nämligen legat sjuk ett tag nu så hoppas på det :) Men nu ska jag duscha, Puss på tån

Några av mitt mongolid lag :D                                     Jag som kastar inkast
image54 image55

1 dag kvar.

1 dag kvar tills du är här.
1 dag kvar av 6 månaders längtan efter dig...

pallish

orkar inte.. är så himla trött på allt och alla just nu.
Sååååå ledsen, men jag orkar inte skriva nåt mer.

Halloweeii

Kom precis hem från släktmiddag.
Det var så himla mysigt och det blev senare än planerat... Skulle ha gått ut men som sagt så blev det rätt sent så blev ingen utgång för mig denna halloween, vilket inte gör något. I slutet av middagen när alla hade fått i sig en del vin och öl så blev det livliga diskussioner i min fasters och farbrors vardagsrum. Det brukar bli så i min familj. Haha, kul var det i alla fall! :) Min kusin är skönast. Heeelt underbar. Skrattar så mycket så jag ligger på golvet. Älskar min släkt så himla mycket. Så har vi planerat julen också och det blir antagligen att vi spenderar den på landet. Aldrig gjort förut så det ska bli sjukt kul och sjukt mysigt. Jag är väldigt konservativ, tycker att allt ska vara som det har varit. Älskar traditioner och vi har många sådana i min släkt men den här julen så bryter vi det mönstret och ska ut till mitt landställe i enköping och fira! Mysmysmys! Söndag imorgon.. eller idag egentligen eftersom att klockan är över tolv. Kuuuul att lovet är slut. Men men.. Har haft ett jätte bra lov och känner att jag nu kan ta nya tag och klara skolan fram tills nästa lov, jullovet :D Dock så börjar vi skolstarten på måndag med ett samhällsprov! MEN JAA! Det måste vara min födelsedag :p Jaja, pluggdag imorgon då!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på nån bra film!
Puss mina vänner

Haha, min ybersköna kusin Fredrik på en annan släktmiddag hemma hos oss och min svägerska Alicia!

image53

7 dagar.

7 dagar kvar..
7 dagar kvar tills allt blir som vanligt igen.

Som om det skulle göra nån skillnad.

Jag såg ett program igår på MTV om kändisar som typ tog emot en massa priser. Så visade dom delar när dom tackade och höll tal och alla tal hade något gemensamt. Alla fick nån gång in mellan raderna "world peace".
och förlåt men jag är så trött på det där. Alla pratar om fred och kärlek men det händer ju aldrig något? Skulle det bli ändring i vår värld och vårt samhälle bara för att några kändisar står och skriker ut i mikrofonen "World peace!"?
Alla vill bidra med något bra här i världen men hur ska jag som är en ensam människa bland flera miljarder människor kunna gör någon skillnad? Kunna bidra och förbättra något här i världen? Det går inte.. Det går inte ifall man inte har makt. Men sen så ser jag på alla andra som inte har makt men ändå skapat något här i världen.
Jag syftar på Anton som skapade den här gruppen på facebook mot gatuvåldet och den blev ju verkligen stor och jag beundrar det verkligen. Men har det gjort nån skillnad? Direkt efter mannifestationen mot gatuvåldet i Kungsträdgården var det en pojke som blev misshandlad i slussen. På lördagen dagen efter mötte jag min vän medborgarplatsen och jag hittade henne gråtandes och hon grät på grund av att hennes bästa killkompis hade blivit misshandlad. Har ingen lärt sig något utav det som hände Riccardo?
Så vad ska man göra då? Finns det något man kan göra? Något för att förbättra världen? Eller är vår värld redan förlorad? När förintelsen hade ägt rum år 1939 och när det slutade 1945 så sa vi aldrig mer. Har vi lyckats bra?
Vad sägs om att säga "aldrig mer" till gatuvåld, barnmisshandel, kvinnomisshandel, mord, våldtäckt, människohandel, barnarbete, rasism, nazism, och krig? Går det? eller är det rent av omöjligt?

"Ett stycke..."

Sitter i mitt vardagsrum med mammas bärbara i knät.
Vaknade för ca en timme sen och nu har dom börjat att bära in köket och jag är ensam hemma med några flyttgubbar som bär in vårat kök. Min uppgift är att varje gång dom bär in nån del av köket så säger dom ett nummer och jag ska bocka av det numret på en lista som jag har fått. Men gosh vad kul!
Jag är hungrig och trött och det känns som om jag ska somna närsomhelst.
Det är 66 saker som dom ska bära in och hitills har vi kommit upp till kanske 20 saker... Kul att spendera sin dag i en fåtölj med datorn och bocka av en massa grejer. Det enda som är positivt är att han som bär in grejerna är yber söt! Hihi, och varje gång han kommer in i lägenheten så säger han "Ett stycke kyl" eller frys eller vad det nu är som han bär in. He's cute! Han har blåställ och så har han brunt ganska ruffsigt hår och en keps bak och fram och sen en grå munktröja :) haha, nu kommer dom in och rullar in en massa grejer i köket för allt får inte plats i vardagsrummet. Asså, jag skojar inte jag är typ intryckt i ett litet hörn. Hur ska jag komma ut härifrån sen? :p Det blir ett uppdrag som heter duga. Haha, nu lät jag som en 80 årig gammal farmor! Jaja..
Nu börjar dom bli klara säger dom. Hallelujah! Då kan jag gå och lägga mig igen och kolla på Operah Winfrey show! Eeeeller inte...  Tror att jag går och sover en stund till ifall jag kan somna om. Skulle gärna ta med mig flyttkillen som tydligen heter Sebbe eller Sebastian. Hihi! Hans kollega är asskön han bryter på gotländska och är hur kort som helst.Haha, störtskön. Dom står och diskuterar om nåt som jag verkligen inte förstår.
Stackarna, dom har ingen aning om att jag sitter och skriver om dom. Vilket är lite småkul.
Okej, nu behöver dom tydligen hjälp utav mig att gå igenom saker på listan.
Skriver sen. Tjolahej!

RSS 2.0